Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Teinpä vahingossa ihan törkeän hyviä sämpylöitä =D
26.11.2013 |
Porkkanaraastetta, kaurahiutaleita, ruisleseitä, pellavasiementouhetta, pikkasen sokeria ja suolaa ja vehnäjauhoja. Ja vettä, öljyä ja hiivaa.
Namia =D
Kommentit (3)
Nostatitko kertaalleen vai kaksi kertaa ja kuinka pitkään? Itse jouduin kerran jättämään taikinaan 2-3 tunnin kauppareissun ajaksi kohoamaan ja ne oli elämäni kuohkeimmat, pehmosimmat sämpyt.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ensin kulhossa n. puoli tuntia (löysä taikina), lisäsin sitten jauhoja vielä ja nostin "klönttejä" pellille ja saivat levätä vielä puolisen tuntia, 2vuotias poikani valvoi että saivat levätä rauhassa liinan alla =D
Alue: Aihe vapaa
No aina ei voi epäonnistua : D