Miksi grillimakkara maistuu paremmalta kuin höyrytetyt kasvikset?
Valitsisin aina tummaksi paistetun grillimakkaran sinappivanalla jos toinen vaihtoehto on höyrytetyt kasvikset omassa liemessään.
Kommentit (9)
Niin, miks ylipäätään kaikki mikä on hyvää on yleensä lihottavaa ja epäterveellistä?
[quote author="Vierailija" time="05.06.2013 klo 22:45"]
höyrytetyt kasvikset omassa liemessään.
[/quote]
Siinäpä se, maukkaat kasvikset eivät lillu liemissään.
On aivan opeteltavissa oleva asia, siis kasviksista tykkääminen.
Grillimakkara on pahaa. Rasvaista, suolaista, ällöttävä kuori ja inhottava suutuntuma.
Sen sijaan höyrytetty kasvismix, porkkanaa, parsakaalia ja kukkakaalia, nam! Päälle voita ja pippuria, hyvää on!
Kasviksiakin voi grillata! Laita kasvikset tikkuihin ja tee voisulasta, sinapista ja mausteista litku jolla valelet vartaita grillauksen aikana. Esim. herkkusienet ja paprika on aivan herkullisia grillattuna.
Mä valitsen milloin tahansa mielummin höyrytetyn parsakaalin kuin grillimakkaran :). Makukysymys.
Ikävä kyllä tykkään sit myös jäätelöstä ja oluesta, joten ei tälläkään dietillä pääse laihtumaan.
Ryhdy karppaamaan. Silloin ei tule huono omatunto vaikka söisi kuinka paljon grillimakkaraa, pekonia ym.
Syökö joku vitun hullu vielä makkaraa???
Höyrytetyt kasvikset omassa liemessään? Hä? Tä? Miten höyrytät liemessä?
Kasviksista saat myös hyviä lisäämällä riittävästi mausteita ja vähän öljyä.