Sainpa maistaa tuttavarouvan "paistijauhelihasta" tekemää mureketta
Kuivaa, mautonta känttyä. Sääli kun rasvanpelossa pitää pilata ruuatkin.
Tiedänpähän tasan tarkkaan, että ostan tästedeskin sika-nautaa.
Kommentit (8)
Mä tein viikonloppuna paistijauhelihasta mureketta, ja siitä tuli äärest' hyvää - maukasta ja mehevää.
Terveisin taitava kokki
sehän oli lihassa vika eikä kokissa tietenkään?!? Oletko muita naapurin herkkuruokia maistellut myös ja tiedät että osaa varmasti tehdä hyvää ruokaa.
että paistovuuan pohjalla on rasvaista ja mausteista lientä, jonne voi kastaa leipäpaloja. Se on meillä kaikkien herkkua!
Ns. paistijauheliha muutamalla prosentilla rasvaa ei ole mistään kotoisin.
Hulluinta on, että jotkut vielä turvottavat sen paistijauhelihansa KERMASSA, että saisivat siitä mehevämpää...
Paistijauhelihasta saa vaikka mitä hyvää, kunhan osaa vain valmistaa.
pilaa lähes ruoan kuin ruoan. Meillä ei rasvaa pelätä ja ollaan hoikkia koko 4-henkinen perhe silti.
ktos, empähän viitsi enää tarjota. Meistä se oli hyvää. T. tuttavarouva?
Raaka-aineiden sopivuus eriruokiin on varsin erillaista.
Lihapullat kaipaavat rasvaista lihaa tai sitten taikinaan joutuu lisäämään rasvaa. Täyslihalihapullat ovat kanssa tuhoon tuomittu yritys. Korppujauhoja pitää olla joukossa.
Muutenkaan en tajua mitäjärkeä on paistijauhelihassa. Jauhelihan tarkoitus kun on käyttää jämälihoja. Makkaraan laitetaan sitten se mikä ei jauhelihaan enää sovi.
Ja kun mureke tai lihapullat on vielä kärvennetty suomalaiseen tapaan rutikypsiksi, on makuelämys melkoinen.