Jeee! Kinkku valmis :) Tekisinkö sinappihunnun nyt vai aamulla?? (EV)
Kommentit (7)
Sehän kuuluu tehdä lämpimään kinkkuun.. Hyi, aattelitko sen ensin jäähdyttää, ja aamulla taas laittaa kuumaan uuniin lämpiämään, ja taas jäähdytellään.. Eieiei!!
Sitäpaitsi älkää pliis puhuko niistä kinkuistanne.. Alkaa niin tekee mieli.. =(
niitä ei kannata laittaa, jos ei erityisesti pidä niiden mausta, ne nimittäin maustavat tehokkaasti koko kinkun=(
lintu75:
niitä ei kannata laittaa, jos ei erityisesti pidä niiden mausta, ne nimittäin maustavat tehokkaasti koko kinkun=(
Siis syötävää.. Heh, tuli mieleen se yks ketju, jossa joku kehui omaavansa täydellisen pyllyn, ja joku vastasi omansa näyttävän verkkosukkahousuissa ihan samalta kuin just ostetun 8kg kinkun joka oli sullottu verkkoon.. väriä myöten.. =) Voin kuvitella... Vieläkin naurattaa..
Eli verkko ja rasvat pois, sinapit päälle ja lopuksi korppujauhoja? Mites laitetaanko neilikatkin uuniin? -ap