Lue keskustelun säännöt.
Kylmäsavulohesta pastakastike?
19.08.2010 |
En ole mestarikokki ja mulla kylmäsavulohikastikkeesta tulee yleensä jotenkin kitkerää. (Mitäköhän teen väärin?)
Siksi syömmekin kylmäsavulohen yleensä leivän päällä. Olisi kiva tehdä kastike pastalle. Helppoja ohjeita?
Kommentit (5)
Olen kai paistellut sitä kalaa liikaa...
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pyörittelen siinä vähän aikaa, lisään kerman, annan kiehua ja laitan lopuksi kuivattua tilliä. Hyvää tulee.
Jos tykkäät sipulista, kuullota sitä. Lisää kerma, kuumenna. Mausta valkopippurilla, sitruunalla, tillillä - mistä nyt ikinä pidätkin. Minuutti ennen tarjoilua lisää pilkotut kalapalat, just että vähän kuumenevat kastikkeessa, eivät saa enää kypsyä. Älä lisää suolaa, kala on suolaista.
Ruokakermaa keitetään kokoon, joukkoon parsakaalia ja lopuksi ks-lohi. Mausteet maun mukaan. Tod. helppoa!