Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin käyttäisin isohkon palan mozzarellaa?? muuta kuin salaattia

Vierailija
15.08.2010 |

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja leikkaa viipaleiksi kaikkien muiden ainesten päälle. Piiraspohjalle kuten pizzaankin käy vaikka vain pelkkä tomaatti+sipuli, jos ei satu mitään kinkkusuikaleita olemaan.

Mozzarellaviipaleet ruskistuvat ihanasti uunissa pizzan päällä. En käytä mitään muuta juustoa pizzassa, koska se vaan on paras.

Vierailija
2/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

huomasin vain kaupassa että sitä löytyy vaikka ja miltä valmistajalta ulkomaisista riitan herkkuun jne.



ap*jatkoa ajatellen vinkkejä*...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

joten ostan aina halvinta jotain euroshopper 85 senttiä... Varmaan salaatissa eroja tuoremozzassa huomaa enemmän, mutta todellakaan ei pizzassa. Sen rusketuspinta on todella houkutteleva esim emmentaliin verrattuna!

Vierailija
4/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku kevythässäkkä mozzarella ihan vetiseksi pizzan päällä, siis tuore nimenomaan. vältä niitä...

Vierailija
5/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Galbanin Santa Lucia mozzarella. Aivan ihanaa myös salaateissa tai vaikka patongin välissä.

Vierailija
6/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli ruskista jauhelihaa ja reilusti sipulia ja vähän valkosipulia sekä mausteita - pippuria, paprikajauhetta, currya, rahtunen chiliä. Kuutioi joukkoon mozzarella, jätä vähän "koristeeksi" täytä paprikat tai uunissa kypsennetyt isot perunat, joista jonkin verran sisusta koverrettu irti (voi sekoittaa perunan palasina tuohon jauhelija-juustoseokseen) ja täytä paprikat/perunat reilulla määrällä täytettä. Päällimmäiseksi hiukan mozzarellaa ja herkut kuumaan uuniin pikku hetkeksi (perunat -- siis 250 astetta ja max 10 min) tai vähän pitemmäksi aikaa miedompaan lämpöön (paprikat -- n. 200 astetta ja 45 min). Tarjoa raikkaan salaatin kera -- on hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kevytmozzarellaa ei ole tarkoitettu lämmitettäväksi, se menee pahaksi, niin kuin monet muutkin kevytjuustot.

Vierailija
8/8 |
15.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipää jonka päälle pestoa, tomaattia ja mozzarellaa. 175 n.10 min. Todella yksinkertaista ja hyvää! Lisäksi kasvis vaihtoehto mutta maistuu hyvin myös lihan syöjille ;)