Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Takana viikko karppausta ja alkaa tökkiä.

Vierailija
28.08.2010 |

Olen ollut viikon suht tiukalla karppilinjalla eli hiilarit on ollut ihan minimissä. En tiedä olenkö kuitenkin syönyt jotain väärää (?) kun painoa ei ole tippunut kiloakaan. Makeaa ei ole tehnyt yhtään mieli, mutta leipää vähän.



Nyt tekisi kamalasti mieli jäätelöä äskeisen possunpihvi-salaatti-vihannes-aterian päälle.



Vielä viikko pitäisi kuitenkin jatkaa tätä tiukkaa linjaa ja pysyä ketoosissa, josko nyt siinä olenkaan.



Turvotus on kyllä kadonnut täysin, joten hyvä niin.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

yhden päivän ruuat. Olisiko niissä jotain parannettavaa, ettei ruokailu tökkisi.



Ketoosi vie kyllä tehokkaasti ruokahalun ja saattaa aiheuttaa vähän ällötystäkin. Toisaalta leipähimot voivat vanhasta tottumuksesta vaivata pitkään.



Vierailija
2/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turvotus ja paino vaihtelee ainakin meillä naisihmisillä viikosta toiseen huomattavastikin. Ja jos turvotus on kerran lähtenyt, niin eikös se ole ihan hyvä alku?



Tuskin olet ylipainoa viikossa kerännytkään, ei siinä se ajassa lähdekään...



Mutta tosiaan mittoja ja esimerkkipäivää kehiin, niin voidaan neuvoa. Ja karppaus.infossa voit vaikka alkaa pitää ruokapäiväkirjaa, niin saat taatusti kokeneitten neuvoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamulla pekonimunakas ja kahvia

Lounaalla salaattia, jossa kurkkua, raejuustoa ja pari pientä palaa tomaattia

Illallinen broilerinleike ja keitettyä parsa-kukkakaali-porkkana sekoitusta

illalla rahkaa ja kevytmustikkakeittoa



Lisäksi olen syönyt välillä aamulla tonnikalaa ja raejuustoa ja kinkkuleikkeleitä.



Juon vissyä ja vettä.



Onkohan tuo rahka sitten liikaa?

Vierailija
4/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamulla pekonimunakas ja kahvia

Lounaalla salaattia, jossa kurkkua, raejuustoa ja pari pientä palaa tomaattia

Illallinen broilerinleike ja keitettyä parsa-kukkakaali-porkkana sekoitusta

illalla rahkaa ja kevytmustikkakeittoa

Lisäksi olen syönyt välillä aamulla tonnikalaa ja raejuustoa ja kinkkuleikkeleitä.

Juon vissyä ja vettä.

Onkohan tuo rahka sitten liikaa?

Vierailija
5/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turvotus ja paino vaihtelee ainakin meillä naisihmisillä viikosta toiseen huomattavastikin. Ja jos turvotus on kerran lähtenyt, niin eikös se ole ihan hyvä alku? Tuskin olet ylipainoa viikossa kerännytkään, ei siinä se ajassa lähdekään... Mutta tosiaan mittoja ja esimerkkipäivää kehiin, niin voidaan neuvoa. Ja karppaus.infossa voit vaikka alkaa pitää ruokapäiväkirjaa, niin saat taatusti kokeneitten neuvoja!

Olen vähän käynyt lueskelemassa karppausinfossa ja pitäisi tosiaan kirjautua sinne.

Ylipainoa minulla ei ole, mutta muutaman kilon haluaisin pois.

Vierailija
6/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamulla pekonimunakas ja kahvia

Lounaalla salaattia, jossa kurkkua, raejuustoa ja pari pientä palaa tomaattia

Illallinen broilerinleike ja keitettyä parsa-kukkakaali-porkkana sekoitusta

illalla rahkaa ja kevytmustikkakeittoa

Lisäksi olen syönyt välillä aamulla tonnikalaa ja raejuustoa ja kinkkuleikkeleitä.

Juon vissyä ja vettä.

Onkohan tuo rahka sitten liikaa?

Ainakaan et mainitse, että lounassalaatissa olisi ollut vaikkapa öljyä (raejuustossahan ei ole rasvaa nimeksikään). Entäs broileri, oletko paistanut sen voissa? Ja voisiko noihin vihanneksiin lisätä voinokareita keittämisen jälkeen? Ja iltarahkaan kermaa?

Et voi syödä vähän sekä hiilareita että rasvaa. Karppauksessa idea on muuttaa aineenvaihduntaa polttamaan rasvaa, eikä se onnistu tuollaisella kituruoalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamulla pekonimunakas ja kahvia Lounaalla salaattia, jossa kurkkua, raejuustoa ja pari pientä palaa tomaattia Illallinen broilerinleike ja keitettyä parsa-kukkakaali-porkkana sekoitusta illalla rahkaa ja kevytmustikkakeittoa Lisäksi olen syönyt välillä aamulla tonnikalaa ja raejuustoa ja kinkkuleikkeleitä. Juon vissyä ja vettä. Onkohan tuo rahka sitten liikaa?

Ainakaan et mainitse, että lounassalaatissa olisi ollut vaikkapa öljyä (raejuustossahan ei ole rasvaa nimeksikään). Entäs broileri, oletko paistanut sen voissa? Ja voisiko noihin vihanneksiin lisätä voinokareita keittämisen jälkeen? Ja iltarahkaan kermaa? Et voi syödä vähän sekä hiilareita että rasvaa. Karppauksessa idea on muuttaa aineenvaihduntaa polttamaan rasvaa, eikä se onnistu tuollaisella kituruoalla.

Ehkä vanha rasvakammo on päällä edelleen enkä tosiaan syö tarpeeksi rasvaa. Munakkaan ja broilerin olen paistanut kyllöä Oivariinissa, mutta pitää lisätä rasvaa muuallekin.

Vierailija
8/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kilon laihduttaminen normaalipainon sisällä voi olla kyllä työn ja tuskan takana karppaamisellakin. Voi joutua laskemaan makroja (hiilarit/protsku/rasva) aika tarkasti, jotta löytää sen, mikä itselle sopii ja millä paino pysyy laskusuunnassa.



Veikkaan, että turha haaveilla jäätelöstä vielä ensi viikollakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihanneksia voisit ehkä syödä monipuolisemmin.



Jos haluat hifistellä niin rasvan osuutta voisi tosiaan kasvattaa. Lounassalaattisi kuulostaa myös tosi ankealta, meneekö siitä edes nälkä?



Nyt tärkeintä on että kuuntelet kroppaasi. Jos aterioiden välillä tulee nälkä, lisää rasvaa ruokiin. Karpatessa ei tarvitse kärsiä nälkää, vaikkei se toisaalta tarkota sitäkään että joka aterialla syödään rasvaista ruokaa napa pinkeäksi asti. Runsasrasvainen ruoka täyttää helposti, ja sillä tulee kylläiseksi ilman kiristävää mahanahkaa.



Hyvänä perussääntönä voisi pitää kolmea ateriaa päivässä, joiden välillä ei tarvitse syödä välipaloja. Proteiinipitoista ainesta (kala, kana, liha, muna yms) sellainen parisataa grammaa per ateria, mahantäytteeksi vihanneksia ja kunnolla rasvaa näiden huuhtelemiseksi alas. Joillekin voi ihan henkisen hyvinvoinninkin vuoksi olla tarpeen pieni makea iltapala, mutta se olisi hyvä syödä jälkiruuaksi heti iltaruuan jälkeen.



Itse en syö aamiaista, koska en ole koskaan saanut sitä uppoamaan, mutta syön lounaan ja iltapäivällä kolmen ja viiden välillä pienen välipalan, pähkinöitä tms. Iltaruuan syön myöhemmin, usein vasta kahdeksan ja yhdeksän välillä ja sen päälle otan jotain pientä karppiherkkua. Eikä nälkä vaivaa!

Vierailija
10/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistettuun sipuliin, kesäkurpitsaan ja keltaiseen paprikaan. Siinä tulee kivasti rasvaa mukana kun hieman voissa paistelee. Alkuun kannattaa rasvaa ottaa ihan kunnolla niin huomaa miten se vaikuttaa...



tsemppiä!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan neljä