Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ei ihme että "terveellinen" valmisruokabisnes kukoistaa, kun katsoo ihmisten lounassyömisiä

Vierailija
11.08.2010 |

tuossa lounasketjussa. Itse sain aika huolella pskaa niskaan, kun ihmettelin pelkkien valmisruokien syöttämistä vauvalle, mutten ihmettele enää miksi. Ilmeisesti noista "hyperterveellisistä" valmispurkeista (vs. epäilyttävä ja jopa vaarallinen itsetehty ruoka vauvalle) on helppo siirtyä ravitsevaan ketsupilla kuorrutetut nakit pakastevihanneksilla ja ranskalaisilla -ruokavalioon... Tulihan tuohon vauvanruokaketjuunkin joku, joka ihan aidosti uskoo, että Saarioisten lihapullat on ihan sama asia kuin kotona tehdyt, kattila on vaan tehtaassa isompi. Huhhuh, en olisi uskonut, että ruokakulttuuri on Suomessa näin näivettynyt kuin tämä nuorehkojen naisten antama otos osoittaa.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten muusi-jauhelihalaatikon ainesluetteloa, niin siinä ei ole mitään tavallisesta kotiruuasta poikkeavaa. Tosin näitä on aika harvassa, mutta varmaan lisääntymään päin, kun natriumglutamaatin käyttöä ollaan jättämässä pois. Toisaalta maku ei ole itsetehdyn veroinen, mutta menee alas vallan hyvin ketsupilla tuunattuna. Ja jos tällaisia vaihtoehtoja on silloin tällöin tarjolla, niin miksi pitäisi jopa ruuanlaitossa harrastaa jotain "suorittamista"? Ei ihme, että kotiäidit valittavat väsymystä, kun toiset on heti sormi pystyssä kritisoimassa, jos jossain vedetään mutkia suoraksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan yhdeksän