Missä säilytätte juustohöylää
käytön jälkeen? Lojuuko tiskipöydällä vai oletteko keksineet sille jonkun hyvän säilytyspaikan?
Kommentit (15)
Me säilytetään siinä ihan samassa laatikossa kuin kaikkia muitakin puhtaita ruokailuvälineitä ja veitsiä yms. Likainen laitetaan käytön jälkeen tiskikoneeseen samalla lailla kuin kaikki muutkin likaiset astiat ja ruokailuvälineet.
juustohöylälle nätti lautanen leipäpöydällä. Eipä sotku pöydät ja toisin päin.
juustopaketin päällä...kun on likaisen näköinen niin koneeseen :)
Me säilytetään siinä ihan samassa laatikossa kuin kaikkia muitakin puhtaita ruokailuvälineitä ja veitsiä yms. Likainen laitetaan käytön jälkeen tiskikoneeseen samalla lailla kuin kaikki muutkin likaiset astiat ja ruokailuvälineet.
juustohöylää teillä siis on? Meillä ei ole ainakaan kuin kaksi, joten ei joka käytön jälkeen voi laittaa tiskikoneeseen.
Meillä on 3-4 höylää. Muulloin siis puhtaitten laatikossa.
leikkuulaudalla, siis siellä mikä vedetään kaapistosta laatikkojen yläpuolelta. Siitä tiskikoneeseen laitetaan aina kun se pyöräytetään, ei ehkä ihan joka päivä.
Joko se käytetty höylä tiskataan heti tai laitetaan jääkaappiin. Jos käytetty höylä lojuu tiskipöydällä, siinä alkaa kyllä äkkiä bateerit lisääntyä - juustoa jää aina häylään vähän ja sitten se on hyvä kasvualusta bakteereille.
Joko se käytetty höylä tiskataan heti tai laitetaan jääkaappiin. Jos käytetty höylä lojuu tiskipöydällä, siinä alkaa kyllä äkkiä bateerit lisääntyä - juustoa jää aina häylään vähän ja sitten se on hyvä kasvualusta bakteereille.
Ehkä joka toinen päivä tulee kyllä pestyäkin se höylä, välillä päivittäin. Mutta muuten se lojuu pöydällä.
Eikä myöskään aiheuta meille vatsanväänteitä, sillä olemme säilyttäneet sitä huoneenlämmössä noin 15 vuotta. Parin kolmen päivän jälkeen menee aina tiskikoneeseen. Olen myös aina ihmetellyt miksi wc-harjan bakteeripitoisuutta kauhistellaan. Ei sitä nuolla eli ihan sama onko bakteereita vai ei. Mulla vahva usko, että hengissäpysymisemme onkin juuri riippuvainen jokapäiväisistä bakteereista, me tarvitaan elääksemme tiskirätin, juustohöylän ym. pöpöjä
pari päivää, välillä laitan aina tiskikoneeseen. Mielestäni muuttuu haisevaksi huoneenlämmössä, eikä toisaalta viitsisi joka kerta pestä.
6:lla on 2 juustohöylää. Mutta ei meillä ainakaan kovin montaa kertaa päivässä syödä leipää ja etenkään juustoa sen päällä. Maksimissaan aamu- ja iltapaloilla, mutta harvoin niistäkään molemmilla on just juustovoileipää ruokana. Lämpimän ruuan kanssa on leipää yleensä vain jos on kevyttä keittoruokkaa tai edellisen päivän tähteitä niukahkosti ja sillonki riittää pelkkä leipä+margariini. Kone tulee kuitenkin pyöritettyä ainaki joka toinen päivä.
Joko se käytetty höylä tiskataan heti tai laitetaan jääkaappiin. Jos käytetty höylä lojuu tiskipöydällä, siinä alkaa kyllä äkkiä bateerit lisääntyä - juustoa jää aina häylään vähän ja sitten se on hyvä kasvualusta bakteereille.
Ehkä joka toinen päivä tulee kyllä pestyäkin se höylä, välillä päivittäin. Mutta muuten se lojuu pöydällä.
mutta ei meillä kyllä juuri sairastetakaan, kun ei olla ylihygieenisiä.
siellä leikkuulaatikossa mikä löytyy yleensä keittiöstä (ylin laatikko).
Kaksi päivää ne siellä lojuu ennenku tiskaan pois.
Täältä ku ei löydy konetta.
ovat yhdessä sivupöydällä leipälaatikon vieressä.