Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Missä säilytätte juustohöylää

Vierailija
06.10.2009 |

käytön jälkeen? Lojuuko tiskipöydällä vai oletteko keksineet sille jonkun hyvän säilytyspaikan?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ovat yhdessä sivupöydällä leipälaatikon vieressä.

Vierailija
2/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me säilytetään siinä ihan samassa laatikossa kuin kaikkia muitakin puhtaita ruokailuvälineitä ja veitsiä yms. Likainen laitetaan käytön jälkeen tiskikoneeseen samalla lailla kuin kaikki muutkin likaiset astiat ja ruokailuvälineet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

juustohöylälle nätti lautanen leipäpöydällä. Eipä sotku pöydät ja toisin päin.

Vierailija
4/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

juustopaketin päällä...kun on likaisen näköinen niin koneeseen :)

Vierailija
5/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me säilytetään siinä ihan samassa laatikossa kuin kaikkia muitakin puhtaita ruokailuvälineitä ja veitsiä yms. Likainen laitetaan käytön jälkeen tiskikoneeseen samalla lailla kuin kaikki muutkin likaiset astiat ja ruokailuvälineet.


juustohöylää teillä siis on? Meillä ei ole ainakaan kuin kaksi, joten ei joka käytön jälkeen voi laittaa tiskikoneeseen.

Vierailija
6/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on 3-4 höylää. Muulloin siis puhtaitten laatikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

leikkuulaudalla, siis siellä mikä vedetään kaapistosta laatikkojen yläpuolelta. Siitä tiskikoneeseen laitetaan aina kun se pyöräytetään, ei ehkä ihan joka päivä.

Vierailija
8/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko se käytetty höylä tiskataan heti tai laitetaan jääkaappiin. Jos käytetty höylä lojuu tiskipöydällä, siinä alkaa kyllä äkkiä bateerit lisääntyä - juustoa jää aina häylään vähän ja sitten se on hyvä kasvualusta bakteereille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tiskikoneessa.

Vierailija
10/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko se käytetty höylä tiskataan heti tai laitetaan jääkaappiin. Jos käytetty höylä lojuu tiskipöydällä, siinä alkaa kyllä äkkiä bateerit lisääntyä - juustoa jää aina häylään vähän ja sitten se on hyvä kasvualusta bakteereille.

Ehkä joka toinen päivä tulee kyllä pestyäkin se höylä, välillä päivittäin. Mutta muuten se lojuu pöydällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä myöskään aiheuta meille vatsanväänteitä, sillä olemme säilyttäneet sitä huoneenlämmössä noin 15 vuotta. Parin kolmen päivän jälkeen menee aina tiskikoneeseen. Olen myös aina ihmetellyt miksi wc-harjan bakteeripitoisuutta kauhistellaan. Ei sitä nuolla eli ihan sama onko bakteereita vai ei. Mulla vahva usko, että hengissäpysymisemme onkin juuri riippuvainen jokapäiväisistä bakteereista, me tarvitaan elääksemme tiskirätin, juustohöylän ym. pöpöjä

Vierailija
12/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pari päivää, välillä laitan aina tiskikoneeseen. Mielestäni muuttuu haisevaksi huoneenlämmössä, eikä toisaalta viitsisi joka kerta pestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

6:lla on 2 juustohöylää. Mutta ei meillä ainakaan kovin montaa kertaa päivässä syödä leipää ja etenkään juustoa sen päällä. Maksimissaan aamu- ja iltapaloilla, mutta harvoin niistäkään molemmilla on just juustovoileipää ruokana. Lämpimän ruuan kanssa on leipää yleensä vain jos on kevyttä keittoruokkaa tai edellisen päivän tähteitä niukahkosti ja sillonki riittää pelkkä leipä+margariini. Kone tulee kuitenkin pyöritettyä ainaki joka toinen päivä.

Vierailija
14/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko se käytetty höylä tiskataan heti tai laitetaan jääkaappiin. Jos käytetty höylä lojuu tiskipöydällä, siinä alkaa kyllä äkkiä bateerit lisääntyä - juustoa jää aina häylään vähän ja sitten se on hyvä kasvualusta bakteereille.

Ehkä joka toinen päivä tulee kyllä pestyäkin se höylä, välillä päivittäin. Mutta muuten se lojuu pöydällä.

mutta ei meillä kyllä juuri sairastetakaan, kun ei olla ylihygieenisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
06.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

siellä leikkuulaatikossa mikä löytyy yleensä keittiöstä (ylin laatikko).

Kaksi päivää ne siellä lojuu ennenku tiskaan pois.

Täältä ku ei löydy konetta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi yhdeksän