Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruisleipien leipojat! Neuvoa tarvitaan!

Vierailija
15.02.2008 |

Laitoin just kohoamaan lämpimään 2 paksuhkoa ruisreikäleipää, taikinassa oli ehkä on 30-40% venhäjauhoja ja kyseessä oli hapanjuuresta tehty taikina. Missä kohdassa uunia paistan? 4 tasoa on uunissa. Yleensä 2. ylimmällä paistaa liikaa päältä ja 2. alimmalla taas liikaa pohjasta.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
2/3 |
15.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rusleipää en vielä ole oppinut tekemään... Niistä tulee kamanlan kovakuorisia, ei meinaa veitsi pystyä :-) ei ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

oikeasti siihen ei laiteta vehnäjauhoa ollenkaan jos leivotaan ruisleipää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä seitsemän