Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suolaisen piirakan pohja

Vierailija
20.11.2005 |

Tuleeko valmiista voitaikinasta hyvä pohja vai kannattaako tehdä itse? Kumpaan olet itse mieltynyt?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
20.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

150 g margariinia

3 dl vehnäjauhoja (yleensä korvaan 1 dl jauhoista grahamjauhoilla)

3 rkl vettä



Otan margariinin huoneenlämpöön että se ehtii vähän pehmetä ja sitten sekoitan muut ainekset margariiniin. Tosi nopsaa.

Vierailija
2/3 |
20.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset


ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
20.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäksi olen nähnyt valmiina pohjataikinaa, jossa mukana myös ruista tms. " terveellisempää" viljaa. Olen kokeillut ranskalaiseen kinkkupiiraaseen tuota otsikossa mainitsemaani ja TOSI hyvää oli. Itse en viitsi enää käydä pohjaa tekemään kun niin helpolla valmiista saa. :)