Lue keskustelun säännöt.
  Pika apua! Pakkasesta otettu jauheliha näyttää nyt sulaneena semmoiselta
25.08.2008 | 
                  hassun väriseltä, niinkuin harmaanruskeaa.. Uskaltaakohan sitä käyttää??
Kommentit (4)
se on ainoa oikea paikka sulattaa jauhelihaa.
Jos jauhelihasi on muhinut päivän tiskipöydällä sulamassa niin en enää sitä käyttäisi.
Jos jääkaapissa pinnaltaan harmaantunut niin voi käyttää.
TIETTY RIIPPUU SIITÄ MILLOIN OLET OTTANUT SEN PAKKASESTA JA LAITTANUT JÄÄKAAPPIIN. Jos tämän vuorokauden puolella niinOK.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  eiköhän siitä mausta tai hajusta huomaa jos se on pilalla
Jauheliha menee helposti harmaanruskeaksi (oliko reaktio ilmaan tms....).
Jos värin lisaksi haju on outo, niin en käyttäisi
Jauhelihahan saattaa mennä köntin sisäosasta harmaaksi, ilman että se olisi vaarallistakaan.