En ole IKINÄ syönyt lörtsyä, mitä sille tehdään?
Nyt mies tuonut lidlistä jotain ohuita lihalörtsyjä. Mieskään ei ole koskaan niitä syönyt, uteliaisuuttaan ostanut. Mitä lisukkeeksi? Ja on joo varmasti täyttä skeidaa tiedän, mutta miten saada skeida maistumaan paremmalle? Valmistusohjeessa 30 sekkaa nuketusta ja se ois sitten siinä?
Kommentit (9)
Suuhun vaan. Oispa omenalörtsy, nam.
ok kiitti, oli siellä omenalörtsykin :D, syödäänkö se sitten ihan paljaaltaan?
ap
lidlin lörtsy... veikkaisin että aikamoista kuraa taitaa olla. ei kannata syödä ollenkaan.
[quote author="Vierailija" time="12.05.2015 klo 18:09"]
ok kiitti, oli siellä omenalörtsykin :D, syödäänkö se sitten ihan paljaaltaan?
ap
[/quote]
Joo, paljaaltaan ja yleensä ei lämmitetä
Minä lämmittäisin uunissa folion sisässä ja sitten ketsuppi, sinappi ja kurkkusalaattia lörtsyn päälle ja taita puoliksi. Ja eikun kohti ääntä. Ei ne valitettavasti ole yhtä hyviä kuin Savonlinnan torilta ostetut ....
Lörtsy on semmoinen katujyrän alle jäänyt lihapiirakka tai possumunkki. Syöt kuten ne.
Mä lämmitän omenalörtysyn kevyesti. Se hillo tulee tosi kuumaksi tosi nopeesti, joten varo kieltäsi! Nam, nam. Omenalörtsy on tosi hyvää, mutta en itse välitä suolaisista lörtyistä.
Ihan normaalit lisukkeet oman maun mukaan:
makkaraa
sipulisilppua
kurkkupikkelisiä tai maustekurkkua
perunasalaattia
ketsuppi, sinappi, majoneesi...
tuossa nyt esimerkkejä. Se lörtsy on lihapiirakka (jos on, niitä on myös makeita, joten linee paras ensin tarkastaa tämä pikkuseikka=