Voiko viiliä käyttää kermaviilin sijasta?
Eli siis soveltaen suolaisen piirakan pohjaan. Kestääkö paiston yms?
Kommentit (19)
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:28"]Ei voi. Rakenne on ihan erilainen.
[/quote]
Uskon että ei varmaan tule samanlaista.. Mutta tuleeko hyvä kuitenkin? Ootko kokeillut?
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:35"]Ei voi
[/quote]
Oletko kokeillut?
Tietää: voi. Tosin rakenne ei ole ihan sama, mutta kevytkermaviili on muutenkin hyvin lähellä tavallista viiliä niin rakenteen kuin käytön kannalta, vain se kermainen pintakerros puuttuu.
Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Tietää: voi. Tosin rakenne ei ole ihan sama, mutta kevytkermaviili on muutenkin hyvin lähellä tavallista viiliä niin rakenteen kuin käytön kannalta, vain se kermainen pintakerros puuttuu.
Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?
[/quote]
Haluan lisää mielipiteitä. Ja olen kiinnostunut myös tietää, että onko joku oikeasti kokeillut vai haluaako ihmiset vain päteä vailla oikeaa tietämystä.
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?
[/quote]
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:42"][quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?
[/quote]
[/quote]
En voi tietää vielä.
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:46"]
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:42"][quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa? [/quote] [/quote] En voi tietää vielä.
[/quote]
No kokeile.
Eipä taida olla kokemusta vastaajista yhdelläkään.
ap
Höh. Nyt menee piirakka pilalle kun ei, ei vaan kelpaa vastaukseksi :/
Voithan sä laittaa siihen vaikka liimaa, sekin on valkoista ja venyvää.
t. Kokki
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 22:02"]Kokeilin, ei toimi
[/quote]
Mitä tapahtui?
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 22:04"]Höh. Nyt menee piirakka pilalle kun ei, ei vaan kelpaa vastaukseksi :/
[/quote]
Olen vielä harkitsemassa jaksanko leipoa. Jos kaapista löytyvät ainekset kelpaavat, saatan vaivautua.
Kermaviiliä ei voi korvata tavallisella viilillä. Ystäväni kokeili korvata dippikastikkeessa, kun pelkäsi kermaviilin rasvaa (10%) ja tavallisessa viilissä oli vain 1,5%. Lopputulos: YÄK.
[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 22:10"]Kermaviiliä ei voi korvata tavallisella viilillä. Ystäväni kokeili korvata dippikastikkeessa, kun pelkäsi kermaviilin rasvaa (10%) ja tavallisessa viilissä oli vain 1,5%. Lopputulos: YÄK.
[/quote]
Dippikastike onkin aivan eri asia. Nyt lähinnä kyselen soveltuvuutta piirakkapohjaan, jossa on myös jauhoja yms ja paistetaan.
Ei voi. Rakenne on ihan erilainen.