Lue keskustelun säännöt.
PIKA: Voiko suolaliemessä säilöttyjä ravunpyrstöjä laittaa pizzan?
28.11.2014 |
En ole koskaan aikaisemmin niitä kuumentanut, meneekö ihan kumiksi?
Kommentit (5)
Tottakai.. melkein mitä vaan voi laittaa pitsaan. Silleenhän se on syntynytkin alunperin
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tottakai, kyllähän pitsaan laitetaan suolakurkkuja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja ties mitä muuta purkista.
Olen syönyt ravunpyrstöjä pizzassa, mutta en osaa sanoa miten ne oli lämmitetty. Euvät olleet superkuumia, ehkä lisätty ihan lopussa päälle?
Ok, kiitos vastauksista. Oon aina ajatellut, että ne tosiaan menee lämmitettyinä pilalle. Tai siis että niistä tulee helposti semmoisia kuminpaloja, kun ovat uunissa. Kaikissa resepteissä liemessä olevat pyrstöt yleensä jätetään kypsentämättä.
Auttakaa nyt hei, pizzaperjantai ja kaikkee!