Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

PIKA: Voiko suolaliemessä säilöttyjä ravunpyrstöjä laittaa pizzan?

Vierailija
28.11.2014 |

En ole koskaan aikaisemmin niitä kuumentanut, meneekö ihan kumiksi?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auttakaa nyt hei, pizzaperjantai ja kaikkee!

Vierailija
2/5 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai.. melkein mitä vaan voi laittaa pitsaan. Silleenhän se on syntynytkin alunperin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai, kyllähän pitsaan laitetaan suolakurkkuja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja ties mitä muuta purkista.

Vierailija
4/5 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen syönyt ravunpyrstöjä pizzassa, mutta en osaa sanoa miten ne oli lämmitetty. Euvät olleet superkuumia, ehkä lisätty ihan lopussa päälle?

Vierailija
5/5 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok, kiitos vastauksista. Oon aina ajatellut, että ne tosiaan menee lämmitettyinä pilalle. Tai siis että niistä tulee helposti semmoisia kuminpaloja, kun ovat uunissa. Kaikissa resepteissä liemessä olevat pyrstöt yleensä jätetään kypsentämättä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme kaksi