trveellisin vaihtoehti leivän päällä
Voisiko joku joka oikeesti tietää ravitsemusasioista (eikä siis kukaan himokarppaaja tai karppauksen vastustaja) kertoa, mikä olisi terveellisin kaupasta ostettava levite leivälle. Käytin montamonta vuotta becelliä sillä siinä on pienin tyydyttyneen rasvan määrä mutta sitten ruvettiin puhumaan, että terveellisintä olisikin käyttää voi-kasviöljyseosta, joten siirryin oivariiniin mutta nyt onkin ruvettu kirjoittelemaan, että voin käyttö nostaakin ihmisten kolesterolia... että mitä sitä nyt laittaisi leivän päälle sillä syön paljon hiivatonta ruisleipää, enkä käytä esim rasvasia leikkeleitä mutta levitettä kaipaan leipäni päälle niin kuin lapsenikin ja haluaisin valita kaikista terveellisimmän vaihtoehdon.
mutta mun leivän päällä on salaattia, paprikaa, kurkkua, tomaattia, sipulia ja mustapippuria... Ei varmaan ole liian epäterveellistä?