Tykkään suklaasta, mutta se ei vain sovi kaikkeen, suklaacroisantit
on ihan kamalia. Noita jogurtteja en ole uskaltanut edes kokeilla, ajatuskin puistattaa.
Kommentit (17)
Ihan parhaita. Oletko edes maistanut?
Ihan parhaita. Oletko edes maistanut?
Niitä jogurtteja en, croisantia kyllä.
En aio kyllä maistaakaan. Pidän enemmän raikkaista, en usko, että suklaajogurtti on raikkaan makuista.
Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää.
Asutaan Zurichissä.
siis limppua kovalla kuorella ei voita mikään
Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!
Tosin Lidlin tuoreet suklaacroissantit ovat siitä hyviä, ettei taatusti tee mieli mitään makeaa sen jälkeen, kun sellaisen vetänyt naamariin.
Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!
Suomessa sämpylätkin ovat sellaista höttöä, täällä niissä on rapea kuori. Amutuorena syödään voilla ja marmeladilla tai sitten schokocroissanteja.
t. Zurichistä
Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!
Suomessa sämpylätkin ovat sellaista höttöä, täällä niissä on rapea kuori. Amutuorena syödään voilla ja marmeladilla tai sitten schokocroissanteja.
t. Zurichistä
Mä niin kaipaan noita rapeita sämpylöitä, viimeksi sain niitä viime kesänä Saksassa. Aivan ihania. Suomalaisten sämpylöiden päällä marmeladikin on lähinnä huono vitsi.
Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää.
Asutaan Zurichissä.
kenen on ihan pakko väheksyä suomea!
arvaas kumpi on terveellisempää,höttö crissantti vai sinun kuivaksi nimittämä tummaleipä?
Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!
Suomessa sämpylätkin ovat sellaista höttöä, täällä niissä on rapea kuori. Amutuorena syödään voilla ja marmeladilla tai sitten schokocroissanteja.
Siis ihan karmeaa mössöä kaikki sämpylät Suomessa, meillä ei ostaisi kukaan sellaisia. Mutta suomalainen kuluttaja ostaa. Täällä Sveitsissä ei ostaisi kukaan.
t. Zurichistä
Mä niin kaipaan noita rapeita sämpylöitä, viimeksi sain niitä viime kesänä Saksassa. Aivan ihania. Suomalaisten sämpylöiden päällä marmeladikin on lähinnä huono vitsi.
Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää. Asutaan Zurichissä.
kenen on ihan pakko väheksyä suomea! arvaas kumpi on terveellisempää,höttö crissantti vai sinun kuivaksi nimittämä tummaleipä?
sekä croissanteja mutta ehdottomasti erikseen. Ostin testimielessä kerran sellaisen Liidelin suklaakroissantin enkä yhtään tykännyt. Samoin se suklaatahna leivän päällä mitä keskieuroopassa vedellään, jäiks. En myöskään tykkää suklaajäätelöstä, kaikki muut maut menevät kyllä
Miksihän Suomessa ei osata niitä paistaa?
Varmaan jotain samaa logiikkaa kuin siinä, että suomalainen leipä syödään aina kinkulla ja juustolla. Tomaattia ja kurkkua väliin niin sitten on oikein kunnon voileipä! Kummasti muualla maistuu se leipäkin paremmin, kun päälle pistetään kaikkea oikeasti hyvää, esim. niitä kunnon juustoja eikä mitään oltermannia, marmeladeja, vaikkapa katkarapusalaattia jne... Nam!
Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää. Asutaan Zurichissä.
kenen on ihan pakko väheksyä suomea! arvaas kumpi on terveellisempää,höttö crissantti vai sinun kuivaksi nimittämä tummaleipä?
Suomessa vai Sveitsissä?
ällöttää ajatuskin suklaacroissantista. Jotkut makeat täytteet kyllä minusta sopii croissantiin kuten kermavaahto ja mansikkaviipaleet tai vaikka crema pasticcera mutta suklaa, jaiks. Mitähän ne vielä keksii, salmiakkicroissant?