Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko makeutusjauhetta käyttää sokerin sijasta leipomisessa?

Vierailija
31.03.2012 |

Onko kukaan kokeillut ja miten onnistuu esim. makeutusjauheen kuumentaminen? Entä leivosten maku?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
31.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei onnistu niin hyvin kuin sokerin kanssa. Esimerkiksi kuohkeusrakenne on ihan surkea. Jos teet jonkun marjapiirakan, niin siinä ehkä kehtaa käyttää, mutta ei muuten. Se marjapiirakkakin jää kyllä sitten lättänäksi.

Vierailija
2/7 |
31.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä oonki aika huono leipomaan:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
31.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

no uutta oppii joka päivä

Vierailija
4/7 |
31.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sokeria, ihan vaan sen taikinan kemiikan kannalta.



hiiva, sokeri ja suola yhdessä saa kaikkea jännää taikinassa aikaan, tietty leivinjauhekin.



Eli pyrkimyksenä v ois olla, että sen verran sokeria, että se nostatusprosessi käy kunnolla ja sitten ihan makeutukseen se makeutusaine?



Ter

Vierailija
5/7 |
31.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakaan osa makeutusaineista. Muuttuu jotenkin myrkylliseksi, En muista tarkemmin miten. Kannattaa tarkistaa purkista miten on oman kanssa. Plus tulee pahat kakut, maistuu palaneelta.

Vierailija
6/7 |
31.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entäs karppisokeri? Onko kukaan kokeillut?

karppisokeri.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin Karppisokeria voi käyttää kuten sokeria. On kaloritonta ja maistuu sokerille - mä teen kaiken karppiksesta

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan kolme