Mites mun nyt tää kannattas hoitaa? (kokkausasiaa)
Huomiseks ruoaksi oon ajatellu possun sisäfilettä, soijafileitä ja uunijuureksia. Hankaluus on se. että oon aamun töissä, tarkoitus on syödä kun mä tuun ja mies ei yksinkertaisesti osaa tehdä mitään keittiössä.
Soijafileet on keitetty ja marinadissa, ne mä vaan pikaisesti paistan pannulla huomenna. Possun file odottaa tossa uuniin pääsyä. Mutta juurekset on se ongelma. Ajattelin kuoria ja pilkkoa ne valmiiks, mies laittaa ne sitten uuniin puhelinohjeiden mukaan :) Mutta mä en oikein luota siihen, enkä oo yhtään varma, että ohje: "lorauta sekaan öljyä ja sitä-ja-sitä-maustetta ja pyöräytä ja heitä pellille" menee tajuntaan oikeaoppisesti.
Voinko mä kuoria, pilkkoa ja laittaa ne öljyyn ja mausteisiin yöksi, vai meneekö pilalle? Vai pitääkö mun vaan luottaa ja vääntää rautalangasta?
Kommentit (3)
Sori, mutta on pakko sanoa. Sulla on tosi kädetön mies.
Tässä nyt huolehtivaisten appivanhempien satoa niitetään :)
ja laita ne yöksi kylmään veteen jääkaappiin.
Annostele sopiva määrä öljyä omaan astiaansa, sekä miksaa oikea määrä mausteita toiseen astiaan.
Eiköhän mies osaa sitten ohjeiden mukaan valuttaa vihannekset, kaataa päälle kipollisen öljyä, kipollisen mausteita, sekoittaa ja tuikata uuniin ohjeistamaasi lämpötilaan. Oikean vuoan/uunipellin otat tietysti esille valmiiksi myös.
pilkot ne valmiiksi ja laitat yöksi kylmään veteen jääkaappiin. Valutat, maustat ja öljyät aamulla.
Sori, mutta on pakko sanoa. Sulla on tosi kädetön mies.