kuinka pitkään hirvipaisti (vähän alle kilo) sulaa
Kommentit (9)
Jos käristykseksi, niin pitäis leikata jo muutamien tuntien jälkeen, jos kastiketta, voi ottaa vuorokaudenkin. Jos taas meinaat könttinä uuniin, riippuu teetkö jääpaistia vai marinoitko vai sellaisenaanko meinaat uunin lyödä.
Jos taas meinaat könttinä uuniin, riippuu teetkö jääpaistia vai marinoitko vai sellaisenaanko meinaat uunin lyödä.
sellaisenaan.
Pidät jääkaapissa vuorokauden ja huoneenlämmössä vielä tunnin pari ennen, kuin laitat uuniin. Tosin suosittelisin kyllä jonkin sortin maustamista. Suolausta tjtn.
Pidät jääkaapissa vuorokauden ja huoneenlämmössä vielä tunnin pari ennen, kuin laitat uuniin. Tosin suosittelisin kyllä jonkin sortin maustamista. Suolausta tjtn.
ap
Esim. 10% suolaliuokseen lillumaan ennen paistamista. Ottaa aika helposti suolan, että älä pidä montaa tuntia. Jos laimeempi liuos, niin voit laittaa vaikka sulamaan siihen vaikka yön yli. Mausteitakin sinne voi sekaan laittaa, mutta suolaus ainakin kannattaa ennen paistamista
Esim. 10% suolaliuokseen lillumaan ennen paistamista. Ottaa aika helposti suolan, että älä pidä montaa tuntia. Jos laimeempi liuos, niin voit laittaa vaikka sulamaan siihen vaikka yön yli. Mausteitakin sinne voi sekaan laittaa, mutta suolaus ainakin kannattaa ennen paistamista
ei kai se noin voi mennä? Olisin kiitollinen jos vähän enemmän jelppisit (voin kyllä googlettaakin sen 10 % suolaliemen, jos satun löytämään) ap
Ja merisuolaa siis, ei mitään jodioitua ruokasuolaa. Sulatat suolan sellaseen haaleeseen veteen ja lyöt lihan sinne lillumaan. Yleensä sitä kyllä pidetään yönyli ja laitetaan muut marinaadit sinne sekaan, mutta ihan perus paistille käy tuo tunti pari ja sit uuniin. Siitä saattaa tulla kyllä kuivakkaa ilman marinointia, että itse tekisin siitä jotain pataa uunissa. Mutta onnistuu varmasti ihan paistinakin
Ja merisuolaa siis, ei mitään jodioitua ruokasuolaa. Sulatat suolan sellaseen haaleeseen veteen ja lyöt lihan sinne lillumaan. Yleensä sitä kyllä pidetään yönyli ja laitetaan muut marinaadit sinne sekaan, mutta ihan perus paistille käy tuo tunti pari ja sit uuniin. Siitä saattaa tulla kyllä kuivakkaa ilman marinointia, että itse tekisin siitä jotain pataa uunissa. Mutta onnistuu varmasti ihan paistinakin
teen tämän ohjeen mukaan, jossa paisti on siis nesteessä (eli tavallaan pataa, jossa kokonainen lihaklöntti) http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/35281/Hirvipaisti/
ap
kysy lasselta ;) katso suunnilleen kinkun sulamis tunteja per kilo.