Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko kaupan piltti, bona tms. ruokia lämmittää toiseen kertaan?

Vierailija
10.12.2011 |

Siis näitä lasipurkissa olevia ruokia. Mietin kun jää usein jonkun verran yli.. Lämmittätkö/lämmittäisitkö itse?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos lapselle ei ole lounaalla maistunut, olen laittanut heti jääkaappiin ja tarjonnut päivällisellä uudelleen. Kauempaa en uskaltaisi kyllä lämmityksen jälkeen säilyttää, mutta tuskin nyt muutamassa tunnissa pahaksi menee.

Vierailija
2/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et ota osaa siitä ruuasta ja lämmitä erillisessä astiassa ja laita loppua siinä ruokapurkissa jääkaappiin.



Ja toisekseen sylki, mikä kulkeutuu lusikan mukana purkkiin aiheuttaa siinä ruuassa reaktion, oletko huomannut? siitä tulee sellaista lirua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ravintoarvo varmaan laskee ja jos on suoraan purkista syötetty, on sinne purkkiin tietty päässyt pöpöjä, jotka voi pilata ruoan.

Mutta yleensä otin purkista osan lautaselle ja lämmitin sitten lisää tarvittaessa eli en purkista suoraan syöttänytkään..

Vierailija
4/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niissä on se syy ettei saisi lämmittää? mietin kun en ole syytä kuullut mutta vaan sen ettei saisi.



Bakteerit, ravintoarvot tippuu vai mikä?



ap

Vierailija
5/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sitten jos sekoittaa maitoa siihen ruokaan sekaan kuten useat tekee, niin totta kai se maitokin menee pilalle kun monta kertaa lämmittää.



Oon tehnyt joskus niin, jos lapselle ei oo maistunut kuin vähän purkista, niin oon pistänyt jääkaappiin, tarjonnut samana päivänä uudelleen jolloin oon kaapinut päältä kerroksen pois.

Vierailija
6/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

(kypsän) ruuan lämmittämistä moneen kertaan. Syynä on tosiaan bakteerikasvu.

Mikrossa kuumentaminen myös saattaa tuhota vitamiineja, entsyymejä jne., mutta se tuskin on ohjeen perimmäinen syy.

Mikä niissä on se syy ettei saisi lämmittää? mietin kun en ole syytä kuullut mutta vaan sen ettei saisi.

Bakteerit, ravintoarvot tippuu vai mikä?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta monesti vaan silti jää syömättä. Välillä en tiedä millä toi lapsi elää, energiaa kyllä näyttää riittävän :)



vaikka harvoin meillä purkkiruokaa syödäänkin.

Ehkä ne on sitten niin pahoja ettei maistu :P

Vierailija
8/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et ota osaa siitä ruuasta ja lämmitä erillisessä astiassa ja laita loppua siinä ruokapurkissa jääkaappiin.

Ja toisekseen sylki, mikä kulkeutuu lusikan mukana purkkiin aiheuttaa siinä ruuassa reaktion, oletko huomannut? siitä tulee sellaista lirua.

tähän siis oli toi kommentti

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saaha enemmän niitä myytyä.

Vierailija
10/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta kyllä mä oon lämmittäny. Aika harvoin näin on käyny. Ei oo vauva vielä kuollu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saaha enemmän niitä myytyä.

että onko toi vaan myyntikikka. Kun esim joissain luumusoseissakin lukee että säilyy avattuna vaan pari päivää, mutta semperin luumusoseessa lukee säilyy n. viikon avattuna. Luulis sen olevan samaa tavaraa lähes.

Mutta uskon kyllä että bakteerit on kanssa osasyy miks ei säily. siis lusikalla syö ja sylki kontaminoi ruokaa..

Vierailija
12/12 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kulttuurierot ovat syynä kieltoon, koska ruokia myydään kulttureisa, joissa ei ehkä ole edes kunnollisia kylmäsäilytystiloja, niin on oltava yhtenäiset ohjeet.

Itse olen saman päivän aikana lämmittänyt ja lapset eivät ole saaneet mitään tauteja.