Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vähähiilihydraattinen lisuke... jos jollain vinkkiä :)

Vierailija
28.02.2011 |

Se pääruokahan on suht helppo paistaa, kanaa tai lihaa, mutta lisukkeissa mulla on vähän ruvennu tökkimään uunijuurekset.. tök tök, niin, kahden viikon jälkeen :D (toissa päivänä tökki niin paljon että soseutin juurekset sitten kulhossa ja söin sen soseena :D) Jostain syystä pastaa tai riisiä ei ole ikävä yhtään, perunaa vähäsen, vaikka yhden tai kaksi perunaa olenkin vuo'alliseen aina laittanut.



Porkkanasta tykkään ja se onki esiintyny pääraaka-aineena noissa lisukkeissa, mutta muuta, mitä kaikkea sitä vois kehitellä?



Lisukesalaatti vois ainaki olla yks hyvä.. :P Mutta mulla menee nää ruuat yleensä niin, että pyrin lounaalla syömään vähän raskaammin ja päivällisellä sitten noita kana-, tonnikala-, yms. salaatteja... eli kevyemmin. Ja kaks kertaa päivässä salaatti ei oikein nappais, vaikka salaatit onkin hyviä, varsinkin raejuuston kanssa:P



Ps. Varsinainen karppi en siis ole, syön aamulla puuroa ja päivässä 2 viipaletta ruisleipää. Herkuista olen luopunut, lähes kokonaan (lähinnä ajatuksen tasolla annan itselleni luvan syödä makeaa jos tekee mieli)...

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

erilaiset wok vihannekset

Vierailija
2/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

punajuuri-aurajuustovuoka

punajuuri-vuohenjuusto paistos

keitetty parsakaali, kukkakaali, porkkana

kukkakaaligratiini

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

usein kukkakaaligratiinia yksinkertaisesti eli kukkakaalia (vaikka pakasteesta) vuokaan ja päälle kermaa+muna+juustoraastetta ja uuniin. Kun tekee ison vuoan, niin siitä riittää useammaksi päiväksi.



Kesäkurpitsa on toinen hyvä lisuke. Niitä voi paistaa viipaleina tai suikaleina (juustohöylällä saa hyviä pitkiä ja ohuita suikaleita), suolaa ja pippuria sekaan. Kesäkurpitsaa voi tietty tehdä myös uunissa.

Vierailija
4/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kukkakaalista tai lantusta tehtyä muussia (kuten perunamuussi ennen), erilaisia salaatteja, keitettyjä papuja, voissa paistettuja munakoisoviipaleita, pakastevihannessekoituksia saa helposti kypsennettyä paistinpannussa...

Vierailija
5/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

on mun suosikki perunankorvike, suolaa ja ripaus muskottia/mustapippuria





toinen mun suosikki on timjami porkkanat. Eli porkkanat paksuhkoiksi tikuiksi kattilaan ja vettä vain sen verran ettei porkkanat edes peity kunnolla, keitinveteen vähän merosuolaa ja kun neste on haihtunut sekaan nokare voita ja timjamia ja pikanen sekoitus. NAM. Porkkanoiden pitää jäädä napakoiksi. Olen käyttänyt myös rakuunaa mausteeksi ja sekin ihan ok, mut lapsi ei tykkää rakuunasta.

Vierailija
6/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai sitten paistat pannussa kesäkurpitsaa, porkkanaa, paprikaa, sipulia, kaalia ja purjoa ja haudutat ne kypsäksi. Voit laittaa joukkoon esim. possun lihasuikaleita. Mausteeksi sitruunapippuria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän yhdeksän