Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi jauhojen määrä leivonnassa vaihtelee?

Vierailija
05.04.2010 |

Olen tehnyt samoja leivonnaisia nyt sekä Raision talousjauhoilla että Liperin myllyn luomujauhoilla, ja noit luomujauhoja tarvitaan puolen litran taikinaan kaksi desiä vähemmän (käsituntumalla). Kun tein ohjeen mukaan Raision jauhoilla sain ihanan pehmeitä pullia, samalla ohjeella tuli Liperin jauhoilla kova taikina, suorastaan meni pilalle noi pullat. Mikähän tässä on siis se syy - molemmissa sama puolikarkea jauhatus. Olikohan noi Raision jauhot vaan kuivempia tai sitten kuitenkin hienommaksi jauhettu?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi yhdeksän