Kaipailen hyviä kanaruokaohjeita!
Alkaa tylsistyttämään samat vanhat.
Erityisesti uunissa valmistettavista on pulaa. Haussa nyt jotain, mikä olisi maukasta, mausteista ja kosteaa, ja voi tarvittaessa käyttää luutontakin kanaa.
Kommentit (10)
mutta netti on pulloollaan ohjeita, sen kuin googlaat, resepti uuni ja broileri
Kaipailen eksotiikkaa, makuja ja sitä, että joku on joskus maistanut kyseistä tuotosta.
googgelin kautta löytää nimenomaan ruokablogeja, ei mitään tylsiä vain ohjeita. Lue muutkin kuin vain se eka osuma!!
broilerifileitä mitä nyt oikealta nimeltää onkaan.
paistetaan ensin pikkasen pannulla, niin että saa maustettua. esim. soijaa ja pippurisekoitusta. mitä nyt haluaa laittaa.
sit uunivuokaan. päälle sellanen pippuri-pussikastike (blå-jotakin, en saa päähän)ja pinnalle aurajuustoa. ainakin 30-45 min uunissa että broiskut kypsyny kokonaan. sit riisin tai perunan kans. tai mitä nyt haluaakaan.
nam ite tykkäsin.
1. Laita kana kulhoon
2. Kaada päälle purkki kermaa, kaksi laakerinlehteä, 5 maustepippuria ja 1tl suolaa
3. Hauduta uunissa kypsäksi
Ps. MUISTA KYNIÄ KANA ENSIN! Itseltäni pari kertaa unohtunut. Mies valitti, kun kurkku täynnä höyheniä.
Paistetut ja maustetut broilerisuikaleet vuokaan keittettyjen riisien kanssa. Sekaan paljon bechamelkastiketta, jonka olet maustanut currylla. Uuniin 200 astetta ja n. puoli tuntia riippuen kastikkeen määrästä. Mieluiten jättää kosteaksi, Nam!
tylsiä ku reseptihakujen ohjeetki :(
Tarttee vissiin alkaa googlettaa enkuks..
mutta maistuu taivaalliselta. Hyvät yksinkertaiset maut!
Eli kokonainen broileri, sisälle jokunen valkosipulinkynsi ja timjamin oksia. Laitetaan vuokaan ensin selkäpuoli päällepäin, kanan vierelle lohkottuja perunoita. Kaadetaan päälle yhden sitruunan mehu ja 4 rkl oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria ja reilusti timjamia ja oreganoa. Vuuan pohjalle pari desiä kuumaa vettä.
Paistetaan 200 asteessa 0,5 h ja sitten käännetään kana ja lasketaan hiukan lämpöä, 180-190, ja paistetaan vielä tunti.
Meillä lisukkeeksi yleensä kreikkalaista salaattia.
eihän tuota voi valmistaa luuttomasta niinkuin ap toivoi. Ainoastaan kokonaisesta tulee hyvä (niitä vaikea saada, mutta esim Stockan herkku myy aina)
Pese kananrinnat. Sivele uunivuokaan oliiviöljyä. Sekoita kulhossa suolaa, mustapippuria, inkivääriä, ja rosmariinia. Hiero mausteseos rintapaloihin ja asettele ne vuokaan. Kaada päälle kermaa kunnes rintapalat ovat puoliksi sen peitossa. Paista uunissa kypsäksi ja tarjoa riisin kanssa.