Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Porkkanakakun kuorrutus

Vierailija
18.12.2007 |

Antakaa nyt takuuvarma ohje tuolle kuorrutteelle ettei valu ja oo mitenkään " löllöä" ? Kumpaa kannatatte tuorejuustoa vai sulatejuustoa??

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

tomusokeria ja klementtiinien raastettua kuorta ja pari rkl mehua.



On hyvä, raikas ja samalla makea kuorrutus.



Kyllä se alussa vähän valuu, mutta jähmettyy jääkaapissa.

Vierailija
2/2 |
18.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

n.100 g Philadelphia-tuorejuustoa



50 g suolatonta voita



1,75 dl tomusokeria



1 tl vaniljasokeria



Vatkaa kuohkeaksi ja levitä kakun pinnalle. Laita ehdottomasti tuota Philadelphiaa, esim. Violasta ei tule niin hyvä. Voi kannattaa ottaa huoneenlämpöön pehmenemään etukäteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kahdeksan