KINKKU-SIPULIPIIRAKKA, lehti- vai voitakina? Ohjetta?
Olen ajatellut:
Valmispiirakkapohja
Kuullotettu sipulu
Kinkkusuikale
Kirsikkatomaatin siivuja
Kuohukermaa 1½dl
Juustoraastetta 1½dl
Suolaa
Kommentit (6)
1 pss mummon muusia
½ tl suolaa
1 tl leivnjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
sekoita nämä ja lisää sitten
200 g sulatettua voita/marg
2-2,5 dl vettä
Sitten haluamasi täyte ja uuniin 225-250 °C noin ½ tuntia
Tekisi mieleni heti kokeilla taikinaa ;)
kiitos vinkeistä! AV pelasti jälleen pulasta =)
ap
olen käyttänyt ihan kaikkia muuseja, felixiä ja pirkkaa... enkä ole huomannut mitään eroa, joten voit varmaan käyttää ihan mitä pussimuusia löytyy...
pohja on todella hyvä ja " ruokaisa"
Mmmm, nyt vaan kaapista vielä täytettä kehittämään =)
Millaisella suhteella?
Kumpi noista pohjista? Mies juuri kaupassa ja soittaa kohta kumpaa ottaa... =/
ap