Hyvän makaroonilaatikon ohje?
Mun makaroonilaatikosta tulee aina vetistä tai mautonta, antakaa mulle kunnon ohje!!!
Kommentit (6)
Pataan heitetään keitetyt makaronit, ananaskuutioita tai murskaa, tummaa soijarouhetta, hernemaissipaprikaa (tai vastaavaa) ja juustoa. Sekaan kermaviiliä. Päälle halutessaan tomaattiviipaleita.
Ruskista jauhelihaa (n.400g) ja sipulia jos haluat.
Kuumnna litra lihalientäja sulata siihen paketti sulatejuustoa (koskenlaskija,makusi mukaan maustamaton,paprika tai viherpippuri.
Laita vuokaan pussillinen raakoja makaroneja ja ruskistettu jauheliha. Kaada päälle lihaliemi-juustoseos.
paista ja maista.
suunnilleen 200 astetta. Tai 220. Ei tartte olla ku joku 15-20 minsaa uunissa.
Herramunje, kun tuli hyvää!
Yleensä olen pitänyt 200 asteessa ja on kuivunut liikaa, ainakin meidän uunissa.
Myös Ruokalan kokki suositteli pataruoille alle 200 astetta. : )
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/reseptit/paaruoat/pasta-_ja_maka…