Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Uudet makurahkat omena-kaneli ja sitruuna
02.02.2006 |
Hei!
Onko kukaan maistanut uusia makurahkoja? Onko kellään ohjeita mihin voisi käyttää esim. tuota omena-kanelirahkaa? Tekisi mieli syödä se sellaisenaan :) Ei ole vielä tullut Valiolta uusia reseptejä ja Kodin Ruokavuosi-lehteä, onko teille tullut?
Kommentit (2)
Tuossahan tuo tulikin jo, että niissä purkeissa on sellainen pahvikääre, jossa on hyviä reseptejä. Itse kokeilin mm. sitä sitruunamuffinsien ohjetta ja hyviä tuli. Kannattaa kokeilla! Se sitruunarahka oli mielestäni aika vahvaa (sitruunaista) ihan vaan sellaisenaan syötäväksi. Omena-kanelirahka odottaa jääkaapissa...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Omena-puolukkarahka
4 - 5 annosta
1 prk (2 1/2 dl) Valio vaahtoutuvaa kinuskikermaa
1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa omena-kaneli
1 - 2 rkl sokeria
2 dl puolukoita
Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä vaahto, rahka ja sokeri. Sekoita joukkoon puolukat tai lusikoi rahkaseosta kerroksittain puolukoiden kanssa annosmaljoihin. Ripota pinnalle puolukoita koristeeksi.
Persikkarahka
8 - 10 annosta
2 dl Valio kuohukermaa
1 tlk (420 / 235 g) persikkaa
2 prk (à 200 g) Valio maustettua rahkaa sitruuna
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Koristeeksi
persikkaa, mintun tai sitruunamelissan lehtiä
Vatkaa kerma vaahdoksi. Valuta persikat siivilässä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää sitruunarahkaan sokerit. Yhdistä aineet, sekoita tasaiseksi. Tarjoa kylmänä.
HUOM! Suoraan valion sivuilta kopsasin