Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä Flora Vispistä ja taloussuklaasta?

01.02.2006 |

Noista olis tehtävä jotain, mutta kun ei keksi mitä tekis. Löytyykö ehdotuksia. Ja jos sais reseptin kanssa.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
01.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suklaamousse



2,5 dl Flora Vispiä

170 g taloussuklaata



Kuumenna Flora Vispi kiehuvaksi kattilassa. Lisää joukkoon levy paloiteltua, tummaa suklaata. Anna sulaa ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä kunnolla jääkaappikylmäksi. Vatkaa jäähtynyt seos vaahdoksi. Annostele jälkiruokamaljoihin. Koristele esimerkiksi raastetulla suklaalla tai kahvipapumakeisilla.



TAI



Suklaamousse 2



100 g tummaa taloussuklaata

2 keltuaista

1 rkl sokeria

2 dl kermaa tai vastaavaa



Vaahdota keltuaiset ja sokeri hyvin monitoimikoneessa. Paloittele suklaa mikrokulhon pohjalle. Lisää 1 rkl kermaa ja sulata suklaa alhaisella teholla välillä sekoittaen. Vatkaa suklaa keltuaisvaahtoon pienin erin. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se pieninä erinä suklaavaahtoon. Jaa seos annosmaljoihin ja anna seistä pari tuntia ennen tarjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi