Lue keskustelun säännöt.
Mitä Flora Vispistä ja taloussuklaasta?
01.02.2006 |
Noista olis tehtävä jotain, mutta kun ei keksi mitä tekis. Löytyykö ehdotuksia. Ja jos sais reseptin kanssa.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suklaamousse
2,5 dl Flora Vispiä
170 g taloussuklaata
Kuumenna Flora Vispi kiehuvaksi kattilassa. Lisää joukkoon levy paloiteltua, tummaa suklaata. Anna sulaa ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä kunnolla jääkaappikylmäksi. Vatkaa jäähtynyt seos vaahdoksi. Annostele jälkiruokamaljoihin. Koristele esimerkiksi raastetulla suklaalla tai kahvipapumakeisilla.
TAI
Suklaamousse 2
100 g tummaa taloussuklaata
2 keltuaista
1 rkl sokeria
2 dl kermaa tai vastaavaa
Vaahdota keltuaiset ja sokeri hyvin monitoimikoneessa. Paloittele suklaa mikrokulhon pohjalle. Lisää 1 rkl kermaa ja sulata suklaa alhaisella teholla välillä sekoittaen. Vatkaa suklaa keltuaisvaahtoon pienin erin. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se pieninä erinä suklaavaahtoon. Jaa seos annosmaljoihin ja anna seistä pari tuntia ennen tarjoilua.