Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Almiron pepti ruuanlaitossa

18.06.2007 |

Heissan!



Uusavuton täällä kyselee, että lisäättekö Almironin ruokaan (esim. puuroon) ennen vai jälkeen keittämisen, eli kestääkö se kiehumista? Olisikohan jossain ohjeita..?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.06.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli tee ruuat veteen ja tee aika tönkköä ruokaa. laimennat sitten almironpepti-maidolla tai lisää jauhetta muuten sekaan.

Vierailija
2/2 |
18.06.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

...proviisoriystävältäni Almiron Pepti -ohjekirjasen (tietoa tuotteesta) jossa lopussa oli ihan ohjeita, joissa almironia käytetty. Kantsii kysäistä apteekista/ravitsemusterapeutiltanne jos semmoisen saisit! :) Mutta tosiaan, ei saa kuumentaa ku vitamiinit (tai jotkut, en muista nyt.. ;) ) häviää. Tosin oli siinä mm. sämpyläohje, jossa pepti kyllä kuumenee (uunissa). Kyllä se siitä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla