Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Annatteko 9-10 kuisille vauvoille leipää?

03.11.2005 |

Kysymys otsikossa. Olen antanut meidän 9 kuiselle mm. sämpylän murusia syötäväksi, mutta kun huomasin yhdestä ketjusta liittyen savusiikaan nuo suolaprosentit niin pelästyin koska leivissä näyttää olevan suolaa yli 1 %. Vähän sekava selitys mutta voiko siis leipää antaa sen suolasuuden takia?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

...sanoa, mitä " virallisesti" sanotaan leivän antamisesta lapselle (ja siis niiden suolaprosenteista), halusin vaan sanoa että mä olen ainakin antanut tytölle ihan samoja leipiä kuin me itsekin syödään (niin valmiita kuin itsekin leivottuja). Ei ole kyllä tullut edes mieleen kattoa niitä suolaprosentteja...



Taija ja tyttö 10 ja puoli kk

Vierailija
2/5 |
03.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

meidän poika on niin huono syömään yleensäkään mitään. Olen antanut paahtoleipää nakerrettavaksi syötön yhteydessä. Meillä syödään muutenkin niitä suolaisempia yli yksi vuotiaille tarkoitettuja soseita kun muut ei vaan kelpaa. Eihän se suola varmaan hyväksi ole, mutta nykyään olen tyytyväinen kun juippi syö edes jotain...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isoveli 5 v ei suostu niitä syömään vaan antaa pikkuiselle.



Määrä on niin pieni etten usko siitä olevan haittaa.

Vierailija
4/5 |
03.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei mitenkään syödä vielä syömismielessä pullaa tai leipää, mutta molempiin on annettu tutustua ja vähän maistaakin. Toki teollisesti valmistetuissa leivissä on niin paljon suolaa, ettei niiden syömällä syöminen varmasti ole vielä alle vuoden ikäiselle hyväksi tai ainakaan kovin usein tarjoaminen!

Vierailija
5/5 |
03.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähäsuolaisen leivän suolapitoisuuden raja taitaa olla 0,7%, voimakassuolainen leipä sisältää yli 1,3% suolaa. Kannattaa lukea tuoteselosteet sekä suolan että lisäaineiden osalta.