Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Itsetehdyistä marjasoseista+kiisseleistä kysymys..

25.10.2005 |

Eli kun teette itse soseita tai kiisseliä marjoista esim. mustikasta, lisäättekö siihen jotain makeutusta esim. hedelmäsokeria?Meillä irvistelyn kanssa syödään esim. mustikkaa..

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marjoja voi sekoittaa hedelmiinkin, niistä tulee mukavasti makeutta. Ainakin meidän tytsy tykkää, kun sekotan mustikoita tai vadelmia päärynän, luumun, omenan tms. sekaan.

nonnukka:


Eli kun teette itse soseita tai kiisseliä marjoista esim. mustikasta, lisäättekö siihen jotain makeutusta esim. hedelmäsokeria?Meillä irvistelyn kanssa syödään esim. mustikkaa..

Vierailija
2/4 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt karpalokiisseliä, jonka olen makeuttanut ihan tavallisella sokerilla. Sitä on syönyt muu perhe ja 5 kk vauvat. En oikein ymmärrä, miksi pitäisi käyttää jotakin muuta, koska luonnontuotehan taloussokerikin on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen vaan tehnyt hilloja meille niin on ollut hedelmäsokeria.

Vierailija
4/4 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä saa laittaa tavallista sokeria!Sosiaali- ja terveysministeriön

julkaisussa " imeväisikäisen lapsen ravitsemus" (ollut äitiyspkkauksessa)



On esimerkiksi Kiisseliohjeissa sokeria ja käsittääkseni nämä ohjeet on tarkoitettu vauvoille,jotka saavat jo kiinteitä. Itse olen sokeria lisännyt marjasoseeseen ja kiisseleihin. Meillä kylläkin niitä alettiin syömään lähempänä 6kk ikää.



Tietysti sokerin käytössä pitää muistaa kohtuus. Mitä vähemmän sen parempi. Mutta kyllä täytyy sanoa, että melko kirpeeltä maistuvat itse tehdyt marjasoseet ilman sokeria.