Tarviiko foliovuokaan leivinpaperia?
Kommentit (10)
[quote author="Vierailija" time="29.05.2015 klo 00:15"]Voit laittaa korppujauhoja, ei pakko ole tietenkään mutta ainakaan sitten ei pitäs juuttia kiinni:) mutta voit sinä sitä leivinpaperiakin käyttää jos laiskottaa:)
[/quote]juuttua...
No ne ei irtoo kunnolla siitä foliovuoasta, teit miten tahansa. Tai siis et saa siistejä. Leivo normaalisti mokkapalat pellillä leivinpaperin päällä, anna jäähtyä aamuun, ja leikkaa aamulla siistejä paloja foliovuokaan, jos siinä haluat ne viedä. Usko pois, noin tulee siistein lopputulos :)
Ap palaa raportoimaan: voitelin rohkeasti, ilman korppujauhoja. Tuli tosi nätit mokkaruudut! Pohja näyttäisi irtoavan ihan hyvin vuoasta, ja huomennahan pääsevät sitten päiväkodin tädit asiaa paremmin testailemaan! Av antaa avaimet kaikkeen, ootte huippuja, kiitos =)
kannattaa laittaa. Ei tarvi tiskata.
Niin mutta kun vuoka on sellainen kertakäyttöinen Eskimo-foliovuoka. En tiskaisi muutenkaan. Tai siis ehkä kannattaisi jos meinaisin laittaa sen käytön jälkeen metallinkeräykseen...Lähinnä mietin että tarttuuko taikina folioon kiinni. Päiväkodin tädeille lähtevät kahvihetkiin nämä mokkaruudut, niin toivoisin että vuoka olisi myös siistin näköinen eikä leivinpaperia tursuileva... =D
Vielä jankkaan...jos voitelen, tarviiko korppujauhoja? Kiitos vinkeistä! En sitten yhtään aiemmin ehtinyt aloittaa tätä leivontaprojektia...
Voit laittaa korppujauhoja, ei pakko ole tietenkään mutta ainakaan sitten ei pitäs juuttia kiinni:) mutta voit sinä sitä leivinpaperiakin käyttää jos laiskottaa:)