Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voiko vispikermaa käyttää ruoanlaitossa?

Vierailija
31.01.2009 |

.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
31.01.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sä kaadat vispikermaa ruokaan, koko teidän keittiö räjähtää.

Vierailija
2/5 |
31.01.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

räjähdys tulee ja vielä myrkytystilakin. En suosittele, ainakaan, jos ei oo vakuutukset kunnossa......

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
31.01.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

itkeä vai nauraa. Mutta jos nyt otan kantaa tähän kerma juttuun niin itse en muita kermoja käytäkään kuin kuohukermaa, oli kyseessä ruuanlaitto, leivonta tai jälkiruuat. Mitään kasvirasvalitkuja en kaupasta kotiini kanna.

Vierailija
4/5 |
31.01.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan arkena usein niitä korvikelitkuja, mutta juhlan tullen oikeaa kermaa kastikkeisiin, patoihin, keittoihin.

Vierailija
5/5 |
31.01.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

itkeä vai nauraa. Mutta jos nyt otan kantaa tähän kerma juttuun niin itse en muita kermoja käytäkään kuin kuohukermaa, oli kyseessä ruuanlaitto, leivonta tai jälkiruuat. Mitään kasvirasvalitkuja en kaupasta kotiini kanna.

Vispikerma ei ole kuohukermaa. Kuohukerma käy mainiosti ruoanlaittoon mutta olen kyllä käsittänyt, että vispikerma ei niinkään, olen kyllä silti käyttänyt ja ihan hyvää tuo.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän seitsemän