voiko vispikermaa käyttää ruoanlaitossa?
Kommentit (5)
räjähdys tulee ja vielä myrkytystilakin. En suosittele, ainakaan, jos ei oo vakuutukset kunnossa......
itkeä vai nauraa. Mutta jos nyt otan kantaa tähän kerma juttuun niin itse en muita kermoja käytäkään kuin kuohukermaa, oli kyseessä ruuanlaitto, leivonta tai jälkiruuat. Mitään kasvirasvalitkuja en kaupasta kotiini kanna.
laitan arkena usein niitä korvikelitkuja, mutta juhlan tullen oikeaa kermaa kastikkeisiin, patoihin, keittoihin.
itkeä vai nauraa. Mutta jos nyt otan kantaa tähän kerma juttuun niin itse en muita kermoja käytäkään kuin kuohukermaa, oli kyseessä ruuanlaitto, leivonta tai jälkiruuat. Mitään kasvirasvalitkuja en kaupasta kotiini kanna.
Vispikerma ei ole kuohukermaa. Kuohukerma käy mainiosti ruoanlaittoon mutta olen kyllä käsittänyt, että vispikerma ei niinkään, olen kyllä silti käyttänyt ja ihan hyvää tuo.
Jos sä kaadat vispikermaa ruokaan, koko teidän keittiö räjähtää.