Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Endiivejä olen aina katsellut kaupassa - mitä ja miten niistä voisi tehdä ruokaa?

Vierailija
01.01.2008 |

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
01.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esimerkiksi kiehauttaa suolavedessä, kääriä pekonia ympärille ja laittaa vuokaan, kermaa ja mustapippuria -> uuniin

Vierailija
2/2 |
01.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermainen endiivi-pekonikeitto



3 endiiviä (salaattisikuri)

6 salottisipulia

3/4 l kanalientä

4 siivua pekonia

2 rkl rakuunaa (tuoretta)

2 dl kermaa

(suolaa)

valkopippuria



1. Kuori salottisipulit, halkaise ne keskeltä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

2. Laita kattilaan rasvaa ja kuullota sipuleita hetki siinä.

3. Pese endiivit. Leikkaa ne pitkittäissuunnassa haluamasi pituisiksi suikaleiksi. Vippaa suikaleet kattilaan. Freesaa n. 3 minuuttia.

4. Leikkaa pekoni kuutioiksi ja käristä pannulla.

5. Lisää kattilaan kanaliemi ja anna porista hämmentäen 5 minuuttia.

6. Lisää silputtu rakuuna, pekonit ja kerma. Keittele pari minuuttia.

7. Lisää valkopippuri ja suola, jos tarvitsee.

8. Suurusta maizenalla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi neljä