Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkun sulatuksesta

Vierailija
22.12.2007 |

Ajattelin paistaa kinkun huomenna illalla. Mutta mietin sitä sulatusta, eli kinkku on nyt lähes sula, voikohan sen säilyttää huoneenlämmössä huomeniltaan, vai pitäiskö laittaa esim kylmään veteen, jääkaappiin ei mahdu, toinen vaihtoehto olisi viileä kuisti (tarkasta lämpötilasta ei tietoa, ei ole kuitenkaan pakkasta)

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita se kuistille ja ota huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista.

Vierailija
2/5 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä 7kg kinkku ja siinä lukee että jääkaappisulatuksen jälkeen 10h huoneenlämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Laita se kuistille ja ota huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista.

Vierailija
4/5 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Laita se kuistille ja ota huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista.

N. kilon paisteissakin ohjeistetaan pitämään tunti huoneenlämmössä ennen paistamista, kyllä ison kinkun kanssa saa enemmän aikaa käyttää.

Vierailija
5/5 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mätää kinkkua syötte jos lämpimään jätät. Vesi ei pysy kylmänä yön yli joten sekään ei käy.



Jos et paista nyt niin laita kinkku kuistille niin ettei sitä elukat pääse syömään eikä paskomaan.



Kinkku vadille ja päälle astia ylösalaisin ja paino päälle tai sitten laitat kinkun saaviin ja kansi päälle ja sen päälle paino.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kaksi