Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mitä leivonnaisia voisi tehdä pakastimeen valmiiksi?
Kommentit (3)
kestävät hyvin pakastusta: muffinit, kuivakakut, kakkupohjat, suurin osa piirakoista, pasteijat, sarvet, sämpylät....
Kovin suklaiset leivonnaiset kärsivät (siis joissa käytetty oikeaa suklaata), samoin esim rahka- ja kermaviilipäällysteet saattavat kärsiä hieman (vaikka itse olen niitäkin pakastanut). Ja ainahan voi pakastaa pelkkiä pohjia ja tehdä täytteen sitten vasta ennen tarjoilua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Varmuuden vuoksi mä kuorrutan aina vasta pakastuksen jälkeen.
Alue: Aihe vapaa
Mitkä muut leivonnaiset kuin pullat eivät "kärsi" pakastuksesta?
Meille on tässä ennen joulua tulossa todella paljon pieniä "kissan ristiäisiä" ja vieraita eri päivinä.
ajattelin tehdä pakkaseen valmiiksi tarjottavia, mutta mitä voisi tehdä?