ostin elamani ensimmaista kertaa naudan ulkofileeta. kauhea hinta, kolme filetta 16 eur, mutta sama hinta menee jos kaymme makissa syomassa.
saas nähdä onnistunko tekemään niistä kengänpohjat..
Kommentit (4)
Ulkofile painaa tuollaiset 2-4 kg riippuen ruhon koosta.
Tarkoitit ilmeisesti 3 kpl pihvejä tuolla hintaa.
Paista pihvit huoneenlämpöisenä (vähintään puoli tuntia huoneenlämmössä ) kuumalla pannulla, pannuun nokare voita ja tilkka öljyä tai voimariinia.
Paista pihviä pari minuuttia tai niin kauan kun pintaan nousee nestettä ja käännä lihat, mausta pinta suolalla ja mustapippurilla ja paista vielä pari minuuttia jolloin ovat valmiita. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta joten tuo pinnan pisaroiminen on kypsennyksen puoliväli jolloin käännetään.
Kauempaa ei pidä paistaa etteivät sitkisty.
Laita marinadiin, paista pannulla tai grillaa. On hyvää vaikka halvempaa.
Naudanliha yleensä kuivahtaa jos ei osaa paistaa niitä just oikein.
Possunlihassa on sen verran rasvaa että sitä ei saa pilalle niin helposti.
Paista pihvit huoneenlämpöisenä (vähintään puoli tuntia huoneenlämmössä )
muista paistaa niitä tarpeeksi vähän, eli käännä heti kun pinnalle tihkuu nestettä.
hyviä niistä tulee :)