Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En pidä enää kinkusta

Vierailija
21.12.2025 |

Outo juttu, nnen pidin, mutta nyt maistuu vain suolaiselta ja turhanpäiväiseltä. Graavikala on sentään hyvää.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkussa on myös pehmeää rasvaa.

Vierailija
2/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se mitään, mä syön sitä kyllä sunkin edestä. Hyvää joulua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan yleensä jotain muuta lihaa. Naudan ulkofilettä on tänä jouluna. Pitäisi vielä päättää syödäänkö pihveinä vai mitä hyvää tuosta keksii.

Vierailija
4/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehty kylmäsavulohi on parasta

Vierailija
5/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse tehty kylmäsavulohi on parasta

Minkälaisella savustimella teet?

Vierailija
6/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolalla maustettua lihaa. Tylsää. Taattua mautonta Suomi ruokaa siis. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet varmaan vähitellen kääntymässä muslimiksi.

Vierailija
8/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maailman terveysjärjestön WHO:n luokituksessa kinkku, makkara ja pekoni ovat samassa vahingollisuusluokassa kuin asbesti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
21.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maailman terveysjärjestön WHO:n luokituksessa kinkku, makkara ja pekoni ovat samassa vahingollisuusluokassa kuin asbesti. 

Aika harva syö asbestia jouluna.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi viisi