Miten saan lantun muussattua laatikkoon?
Ei onnistu ja perhe huutaa lanttulaatikkoa. Itkettää.
Kommentit (28)
Laita laatikko ruuvipuristimen alle. Sitten vain pää ruuvipuristimeen ja alat kiristämään...
Vierailija kirjoitti:
Sauvasekoittimella.
Kokeile stana. Lanttu on kovaa kuin kivi yhyyyyyyy.
Muussaantuu itsestään, kun keität.
Minä olen aina lihamyllyn läpi laskenut pari kertaa.
tuijota sitä tarpeeksi kauan niin pitäisi pehmetä.
Ihan samalla tavalla kuin teet perunamuusia, mutta lanttua pitää keittää pidempään jotta se pehmenee.
Hydraulisen puristimen avulla yksi lanttu kerrallaan
Vierailija kirjoitti:
Muussaantuu itsestään, kun keität.
Kattilassa vai? Paljonko vettä? Voiko sen keitää airrayfrayerillä?
Pureskelemalla ja sitten sylkemällä kulhoon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muussaantuu itsestään, kun keität.
Kattilassa vai? Paljonko vettä? Voiko sen keitää airrayfrayerillä?
Kattilassa reilussa vedessä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muussaantuu itsestään, kun keität.
Kattilassa vai? Paljonko vettä? Voiko sen keitää airrayfrayerillä?
Voi. Samalla tulee myös Maggisbekkikset.
Ei vaan mielellään vähässä vedessä. Lanttulaatikko on semmoinen jota vaikea saada epäonnistumaan.
Ensin syöt sen, sitten otat reilusti laksoberonia tms. ja pian muusit tuleekin. Turautat vaan ämpäriin.
Laitat ne lantut laatikkoon ja alat polkea, niinku viininpolkijat.
Sauvasekoittimella.