Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuleeko nakkikastikkeeseen kuorellisia vai kuorettomia nakkeja?

Vierailija
08.12.2025 |

Miten on?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei väliä, kannattaa ruskistaa nakkipalat ennenkuin lisää ne ruskeaankastikkeeseen niin tulee makua.

Vierailija
2/4 |
08.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pääasia että tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuorellisista tulee parempaa, mutta kyllä lötkönakeistakin voi soosin tehdä.

Vierailija
4/4 |
08.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hampparin käyrän esinahka

Vierailija
5/4 |
08.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalassa makkarassa perunoissa kuoressa ja välittömästi kuoren alla se maku piilee. Vrt. kulli.

- nainen vanhahko

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän viisi