Liharuokien mestarit, antakaas neuvoja!
Olin tosi pitkän aikaa kasvissyöjä enkä nuorempana opetellut liharuokien laittoa. Nyt olen sitten yrittänyt opetella laittamaan muutakin kuin jauhelihaa. Ostin just punalaputetun keittolihakuutiopakkauksen (nauta) ja mietin, onko tuo hyvä raaka-aine myös jollekin pataruualle, ja jos on, mitä suosittelisit? Olen tehnyt karjalanpaistia ja palapaistia, ja olisi kiva kokeilla jotain muutakin vaihteeksi.
Kommentit (9)
Burgundin pata. Katso ohje esim. Alkon sivulta, se on hyvä.
Burgundin pataa olisin minäkin ehdottanut.
Vierailija kirjoitti:
Burgundin pataa olisin minäkin ehdottanut.
Tuohon ruokaan naudan sisäpaistia.
Mene kirjastoon ja lainaa joku keittokirja. Eritoten viime vuosituhannen keittokirjoissa on hyviä liharuokien reseptejä. Samoin sen ajan kasviskeittokirjatkin ovat hyviä, koska reseptit on tehty oikeista kasviksista, koska näitä lisäainehirvitys-lihankorvikkeita ei oltu keksittykään.
upp