Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Liharuokien mestarit, antakaas neuvoja!

Vierailija
05.12.2025 |

Olin tosi pitkän aikaa kasvissyöjä enkä nuorempana opetellut liharuokien laittoa. Nyt olen sitten yrittänyt opetella laittamaan muutakin kuin jauhelihaa. Ostin just punalaputetun keittolihakuutiopakkauksen (nauta) ja mietin, onko tuo hyvä raaka-aine myös jollekin pataruualle, ja jos on, mitä suosittelisit? Olen tehnyt karjalanpaistia ja palapaistia, ja olisi kiva kokeilla jotain muutakin vaihteeksi.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

upp

Vierailija
2/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gulassia 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundin pata. Katso ohje esim. Alkon sivulta, se on hyvä.

Vierailija
4/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkeistä!

Vierailija
5/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundin pataa olisin minäkin ehdottanut.

Vierailija
6/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Burgundin pataa olisin minäkin ehdottanut.

Tuohon ruokaan naudan sisäpaistia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stroganoffia.  Ohje löytyy netistä.

Vierailija
8/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mene kirjastoon ja lainaa joku keittokirja. Eritoten viime vuosituhannen keittokirjoissa on hyviä liharuokien reseptejä. Samoin sen ajan kasviskeittokirjatkin ovat hyviä, koska reseptit on tehty oikeista kasviksista, koska näitä lisäainehirvitys-lihankorvikkeita ei oltu keksittykään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yhdeksän