Mies ei ymmärrä pakkasen sulattamisesta mitään
Hän katsoo mikä kuukausi on menossa, kuuluuko sulattaa vaiko ei. Minä sanoin, että se kuuluu sulattaa kertyneen huurteen mukaan eikä sen mukaan, mitä kuukautta eletään.
Kommentit (14)
Pakkanen sulatetaan yleensä helmikuussa, mutta ei sen eteen tarvitse tehdä mitään, ihan itsekseen sulaa.
Oletpa ihana vaimo. Kaikkea hyvää teille.
Ihan totta.
Ainakin arkkupakstimen voi sulattaa milloin haluaa. Tästä kokemuksia. Jotkut yrtit tosin haastavia miten selviävät sen n. 30-40 minuuttia mitä arkkupakastimen sulatus kestää.
Sulatus: Pakasteet pois. Pari ämpäriä lämmintä vettä täyteen ja pakastimeen ja kansi auki ja jäät irtoaa seinämistä hetkessä. Nopea kuivaus ja siinä se.
Pakkanen ilmeisesti on sulanut kun ulkona on +2 astetta. Ja hyvä niin.
Kannattaa hankkia huurtumaton pakastin, niin pääsee tuostakin askareesta.
Vierailija kirjoitti:
Ihan totta.
Ainakin arkkupakstimen voi sulattaa milloin haluaa. Tästä kokemuksia. Jotkut yrtit tosin haastavia miten selviävät sen n. 30-40 minuuttia mitä arkkupakastimen sulatus kestää.
Sulatus: Pakasteet pois. Pari ämpäriä lämmintä vettä täyteen ja pakastimeen ja kansi kiinni ja jäät irtoaa seinämistä hetkessä. Nopea kuivaus ja siinä se.
.....kansi kiinni...eikä auki...
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa hankkia huurtumaton pakastin, niin pääsee tuostakin askareesta.
Suhteellista että kannattaako.
Se kertynyt huurre, sen määrä voi riippua kuluneesta ajasta. Että tietyssä ajassa tulee näin ja näin paljon sitä huurretta.
Täten kalenterin mukaan täysin järkevää.
Mutta paremmat voimaantumiset kai saa "mies ei osaa/tajua- tyylillä.
Vierailija kirjoitti:
Ihan totta.
Ainakin arkkupakstimen voi sulattaa milloin haluaa. Tästä kokemuksia. Jotkut yrtit tosin haastavia miten selviävät sen n. 30-40 minuuttia mitä arkkupakastimen sulatus kestää.
Sulatus: Pakasteet pois. Pari ämpäriä lämmintä vettä täyteen ja pakastimeen ja kansi auki ja jäät irtoaa seinämistä hetkessä. Nopea kuivaus ja siinä se.
Vielä nopeampi on kun valelee lämmintä vettä reunoille
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa hankkia huurtumaton pakastin, niin pääsee tuostakin askareesta.
Arkkupakastin huurtuu aina
Huurtumiseen vaikuttaa sekin, kuinka usein sitä avataan.
Vierailija kirjoitti:
Pakkanen sulatetaan yleensä helmikuussa, mutta ei sen eteen tarvitse tehdä mitään, ihan itsekseen sulaa.
Näinhän se usein menee. Aloittajalla on hieman ruuvit tosin löysällä, mutta ei se mitään. Meitä on moneksi!
Vierailija kirjoitti:
Se kertynyt huurre, sen määrä voi riippua kuluneesta ajasta. Että tietyssä ajassa tulee näin ja näin paljon sitä huurretta.
Täten kalenterin mukaan täysin järkevää.
Mutta paremmat voimaantumiset kai saa "mies ei osaa/tajua- tyylillä.
Kuulepa mies. Kyllä se riippuu mitä ja paljonko pakastaa, kuinka usein avataan kansi, ympäristöstä. Ei sitä kalenterista voi katsoa. Minulla on yksi pakastin ollut 3 vuotta toiminnassa, eikä ole jäätä. Toinen pitää kerran vuodessa sulattaa, kun avataan usein
Se on pakastin, ei pakkanen.