Coop kaakaojauhe leivontaan? Onko yhtä hyvää kun Fazer tai Vanhouten?
Mietin kun en ole aiemmin kokeillut. Muiden hinnat on semmoset ettei ole enää mielekästä edes leipoa niiden kanssa.
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti kalma korjaa jos erehdyt käyttämään. Ainakin folio hattu oltava päässä.
no joku syyhän sille on että on halvempi. Jos se ois identtistä ainetta, miksi olisi halvempi?
Jos se on ihan oikea kaakaojauhe niin on yhtä hyvä. Mutta mikään kaakaoJUOMAjauhe ei kuulu leivontaan. Joskus lasten koulutapahtumassa tuli ostettua sellainen mokkapala ja oli kyllä todellinen moka.
Ei ole. Se maistuu ihan samalle kun halvat pääsiäismunat. En voinut käyttää, ostin aitoa Vanhoutenia
Coopilla on ihan hyvä kaakaojauhe. Fazer on valjua, siitä ei kannata maksaa, mutta VanHouten on paras vaihtoehto.
Vierailija kirjoitti:
Coopilla on ihan hyvä kaakaojauhe. Fazer on valjua, siitä ei kannata maksaa, mutta VanHouten on paras vaihtoehto.
Ostin aina ennen Fazeria leivontaan, nyt ei pysty. Jotain ne on sille jauheelle-kin tehneet.
Jos parasta ennen päiväys on ollut seitsemän kuukautta sitten, niin aina parempaa.
Olin tulossa kysymään käykö oboy leivontaan? Joku jo kommentoikin asiaa. Sokeriahan siinä on melko paljon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti kalma korjaa jos erehdyt käyttämään. Ainakin folio hattu oltava päässä.
no joku syyhän sille on että on halvempi. Jos se ois identtistä ainetta, miksi olisi halvempi?
Esimerkki :
Kotimaista Maksamakkara (HK) 200 g n.0,96 € 4,80 €/kg
HK Herkkumaksamakkara 150g n.1,79 € 11,93 €/kg
On ihan hyvää, käytän nykyään sitä.
Lidlistä löytyy ok kaakao kohtuuhintaan.
Miten voi olla elämä kiinni eurosta tai kahdesta? Vain ja ainoastaan van houten.
Van houten ja fazer ovat ainakin ihan sekundaa. Foodin ja anglamårk ihan ok, foodin huomattavasti kitkerämpi tosin. Pirkka kaakaojauhe myös ihan ok.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti kalma korjaa jos erehdyt käyttämään. Ainakin folio hattu oltava päässä.
no joku syyhän sille on että on halvempi. Jos se ois identtistä ainetta, miksi olisi halvempi?
Kaikki coopin tuotteet ovat aivan helvetin outoja. Suurena parsakaalin ystävänä erehdyin kokeilemaan coop parsakaalia ja sain varmaan ruokamyrkytyksen, sillä parsakaalin syönti loppui siihen. Samanlaisia juttuja kuullut muistakin heidän tuotteistaan. Mistä kyse? Käsittelystä vai kemikaaleista, millä ruoka on kasvatettu? En uskaltaisi käyttää coopin kaakaota.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti kalma korjaa jos erehdyt käyttämään. Ainakin folio hattu oltava päässä.
no joku syyhän sille on että on halvempi. Jos se ois identtistä ainetta, miksi olisi halvempi?
Ostajien segmentointi. Joku on valmis maksamaan lisää merkistä, ja tietenkin hänelle kannattaa myydä kalliimmalla. Myös merkkimainonta maksaa.
Coop kaakaojauheesta en tiedä, mutta olen nyt huomannut kaupan oman merkin margariinejä todella halvalla. Valmistaja ja rasvahappokoostumus on sama kuin kalliimmilla kotimaisilla.
Kantsii kattoo siitä halpasarjalaisesta se valmistaja, hei. Useimmiten ne (esim rasvat ja makkarat etc) tehdään ihan samoissa tehtaissa kuin nämä kalliimmatkin tuotteet.
Kalliimman tuotteen ostaja maksaa siitä merkistä ja sen nimestä. Ihan niin kuin missä tahansa kulutustuotteessa, vaatteet ja kengät mukaan lukien.
Todennäköisesti kalma korjaa jos erehdyt käyttämään. Ainakin folio hattu oltava päässä.