Voiko eilen avatun oluen juoda?
Kommentit (20)
Voi, mutta eipä se enää kovin hyvää ole.
Vierailija kirjoitti:
Voi, mutta eipä se enää kovin hyvää ole.
Ja kaikki alkoholi on siitä jo haihtunut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi, mutta eipä se enää kovin hyvää ole.
Ja kaikki alkoholi on siitä jo haihtunut.
No eikä ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi, mutta eipä se enää kovin hyvää ole.
Ja kaikki alkoholi on siitä jo haihtunut.
Ei ole joten älä höpötä. neloskaljasta voi tulla kolmonen mutta kyllä siinä vielä alkoholia on.
Voi ja alkoholi ei ole haihtunut.
Sen sijaan on väljähtänyt happoisuuden suhteen. Mutta jos maittaa, niin siitä vain.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi, mutta eipä se enää kovin hyvää ole.
Ja kaikki alkoholi on siitä jo haihtunut.
No eikä ole.
Kyllä on. Kaljaa alkaa hapettumaan avattuna.
Vierailija kirjoitti:
No nyt on vakava kysymys. Pitää pysähtyä, itse mietin seuraavaa. Voiko mahdollisesti ostaa juustoviipaleiden asemasta kokonaisen juuston. Tai kokonaisen makkaran. Pitäisi osata leikata sitten itse. vaatii pohdintaa.
Älä hätiköi, saatat joutua katumaan, jos suin päin rynnit ostamaan leikattavia asioita eikä sitten onnistukaan. Harkinta on viisautta.
Riippuu nyt ihan siitä, kenen keittiön pöydältä löysit.
Hiilihapot haihtuu ja lämmin olut ei maistu hyvältä. Juoda tietenkin voi, jos haluaa.
Vierailija kirjoitti:
Voi ja alkoholi ei ole haihtunut.
Sen sijaan on väljähtänyt happoisuuden suhteen. Mutta jos maittaa, niin siitä vain.
Riippuu oluesta; ei kaikessa oluessa hiilihappoja liiemmin ole alkujaankaan.
no kaikkea voi juora . osa on hyvää ja osa pahaa. osa voi olla myrkkyä. pilantunt kalia on varmaan pahaa mutta koliseeko se, oliko se nyt se kysymys
Vierailija kirjoitti:
no kaikkea voi juora . osa on hyvää ja osa pahaa. osa voi olla myrkkyä. pilantunt kalia on varmaan pahaa mutta koliseeko se, oliko se nyt se kysymys
Mitenkä se olut päivässä pilaantuisi?
Vierailija kirjoitti:
Voi ja alkoholi ei ole haihtunut.
Sen sijaan on väljähtänyt happoisuuden suhteen. Mutta jos maittaa, niin siitä vain.
Siihen voi sekoittaa juuri avattua olutta.
aikanaan islannissa myytiin laihaa oluvettä. ehkä 1 %. sitten ne kaatoi siihen spittaa tai votkaa tiskillä. Niin siitä tuli oikeaa birraa. Ja sitten se meni tukkaan. joku veronkiertohomma se oli en muista.
Kaveri oli aikoinaan kova juoppo ja illan päätteeksi aukaisi aina oluen yöpöydälle valmiiksi ja aamulla kulautti naamaan ennenkuin silmät aukaisi. Eli voi hyvin juoda.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi, mutta eipä se enää kovin hyvää ole.
Ja kaikki alkoholi on siitä jo haihtunut.
No eikä ole.
Kyllä on. Kaljaa alkaa hapettumaan avattuna.
Eikä ole. Hapot siitä on lähtenyt, mutta ei alkoholi.
ennakoivaa. sitten on niitä jotka laittaa sen kalyakupullon sinne kumi saappaaseen eteiseen ja juo siintä ennen kuin vaimo näkee. tai kirjahyllyyn kirjojen taakse. joskus kun jaoin hesareita niin vanhempi kolleega kertoi sedästä joka oli ulkoiluttanut koiraa ja ottanut pullon puunjuurelta ja juonut huikan ja pistänyt pullon piilloon ja jatkanut matkaa. vanhempi kollekga mietti ettäkotona on varmaan tiukempi vaimo. se näki sen
No nyt on vakava kysymys. Pitää pysähtyä, itse mietin seuraavaa. Voiko mahdollisesti ostaa juustoviipaleiden asemasta kokonaisen juuston. Tai kokonaisen makkaran. Pitäisi osata leikata sitten itse. vaatii pohdintaa.