Juoskaa pois ravintola alalta!
Ravintola-ala on tunnettu siitä että se toimii matalapalkka työvoimalla. Jossa työkulttuuri on sairas. Mutta aidan matalin työ kuitenkin. Mutta jos arvostat itseäsi sen vertaa niin lähde ja etsi parempaa.
Kommentit (8)
Itse olin 15v nyt 4 vuotta ihan muuta. Se täytyy sanoa että sillä alalla kyllä kohtaa mitä erillaisia persoonia niin hyvässä kuin pahassa.
Taitaa aika paljon olla etenkin etnisissä 20 eurolla päivä orjia.
Helsingin lounasravintoloissa ei ole valkoisia töissä enää ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Helsingin lounasravintoloissa ei ole valkoisia töissä enää ollenkaan.
Olisi korkea aika jonkun ammattiliiton käydä jonkun avin kanssa löytyykö henkilökunnalta luvat ja maksetaanko edes palkkaa.
Vierailija kirjoitti:
Helsingin lounasravintoloissa ei ole valkoisia töissä enää ollenkaan.
Jostain syystä ruskeilla löytyy se erikoisosaaminen kahviloihinkin. Koskaan en ole aikuista miestä niissä hommissa nähnyt vaikka työttömiä on sairaasti.
Vierailija kirjoitti:
Helsingin lounasravintoloissa ei ole valkoisia töissä enää ollenkaan.
10-12 tuntista päivää ja vajaa 2000€ kuussa käteen, suostuisitko itse?
Ravintolat menee konkkaan sen kun kerkiää. Pääkokit rähisee muulle keittiöhenkilökunnalle. Asiakkaat, siis ne keillä on enää varaa käydä ravintoloissa, ovat veemäisiä mulkeroita. Mieluummin työttömäksi niin mielenterveys säilyy.