Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kokelin hummusta ja jäin koukkuun

Vierailija
07.10.2025 |

Nyt aion tehdä sitä itse ja jätin jo oivariinin pois. Ihan superhyvää ja paljon terveellisempää, käytän leivän päälle. eipä tarvii miettii, onko mikä rasva terveellistä.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla kävi sama peston kanssa; levitteenä käytän.

Vierailija
2/7 |
07.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hummus-koukku. Pääseeköhän siitä irti koskaan? Jotkut tuntuu olevan koukussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyh! Kikherneet on pahoja.

Vierailija
4/7 |
07.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla tulee tosta hummus-sanasta mieleen tunkio.

Vierailija
5/7 |
07.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimi ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä itsekin tykkään siitä. Kik-herneet on hyviä, laitan niitä salaattiin esimerkiksi. 

Vierailija
6/7 |
07.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miltä se maistuu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyh! Kikherneet on pahoja.

Itse kikherneet eivät ole niinkään herkullisia, siinä olet oikeassa. Hummus sen sijaan on. Jos minä kokeilen jotakin reseptiä, missä on kikherneitä, laitan suosiolla hummusta. Oikein hyvä tulos tulee yleensä eikä jääkaappiin jää puolikasta purkkia homehtumaan, menevät näköjään pilalle jo lähes yhdessä päivässä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kahdeksan