Kokelin hummusta ja jäin koukkuun
Nyt aion tehdä sitä itse ja jätin jo oivariinin pois. Ihan superhyvää ja paljon terveellisempää, käytän leivän päälle. eipä tarvii miettii, onko mikä rasva terveellistä.
Kommentit (7)
Hummus-koukku. Pääseeköhän siitä irti koskaan? Jotkut tuntuu olevan koukussa.
Mulla tulee tosta hummus-sanasta mieleen tunkio.
Nimi ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä itsekin tykkään siitä. Kik-herneet on hyviä, laitan niitä salaattiin esimerkiksi.
Vierailija kirjoitti:
Hyh! Kikherneet on pahoja.
Itse kikherneet eivät ole niinkään herkullisia, siinä olet oikeassa. Hummus sen sijaan on. Jos minä kokeilen jotakin reseptiä, missä on kikherneitä, laitan suosiolla hummusta. Oikein hyvä tulos tulee yleensä eikä jääkaappiin jää puolikasta purkkia homehtumaan, menevät näköjään pilalle jo lähes yhdessä päivässä.
Mulla kävi sama peston kanssa; levitteenä käytän.