Lue keskustelun säännöt.
Anna joku leivontaan/ruoanlaittoon/kodinhoitoon liittyvä vinkki, jonka olisit toivonut kuulleesi jo aiemmin
07.10.2025 |
Otsikko turhan dramaattinen vähä :D mutta sämpylöitä tehdessä kannattaa laittaa kuivahiivakin kuivahiivakin veteen sokerin kanssa ja antaa seoksen kuohahtaa. Tästä tietää että se on lähtenyt käyntiin. Menee joku kymmenen minuuttia ehkä jotta näkee. Sitten jauhot jne.
Olen surkea leipuri ja välillä taikina on vaan jäänyt kunnolla kohoamatta. Tämän vinkin jälkeen ei ole jäänyt. Ei siis ole jäänyt edes kuplimatta, mutta jos jäisi, tuossa vaiheessa ois helppo tehdä uusi taikinan alku.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla