Lihaa ja kasviksia vertailtaessa ei koskaan huomioida kasvisten hävikin määrää
Kasviksista jopa puolet menee hukkaan, lihasta vain 20 %.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Miksi sulla menee puolet hukkaan?
Suurin osa hävikistä tapahtuu jo maatiloilla. Palstamammat nyt eivät tietenkään kykene ajattelemaan näin laajasti. Äly riittää vain minäminäminä-tason keskusteluun.
Kasviksista ei mene tota määrää hukkaan. Kun valkkaa hyvät. Jos ostaa hevihävikkiä. Siitäkään ei mene puolta. Kun kurkkaa pussiin ja tietää mitä tekee.
Lapin puikulaa ostin 3 kg 1 eurolla. Tein muussin ja rieskaa. Ei niitä kuoria tullut 1,5 kg.
Vierailija kirjoitti:
Kasviksista ei mene tota määrää hukkaan. Kun valkkaa hyvät. Jos ostaa hevihävikkiä. Siitäkään ei mene puolta. Kun kurkkaa pussiin ja tietää mitä tekee.
Lapin puikulaa ostin 3 kg 1 eurolla. Tein muussin ja rieskaa. Ei niitä kuoria tullut 1,5 kg.
Niitä menee hukkaan maatilalla, kuljetuksessa, kaupassa, kuluttajan jääkaapissa. Kokonaisuus on, että puolet hukataan.
Vierailija kirjoitti:
Miksi sulla menee puolet hukkaan?
Esim paprikasta menee vähintään puolet hukkaan
Mitä sä oikein teet niille kasviksille??