Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Aah.. Tein ruispuikulasta voileivän. Päälle paksulti kotimaista- kermajuustoa ja metwurstia!

Vierailija
19.09.2025 |

Nom nom nom! :P

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hirveää! 

Kermajuusto ei maistu miltään, tai no happamalta maidolta mutta ei se juustoa ole!

Ja metwurstisiivut on ällöttävän paksuja, ohuenohuestakin saisi ottaa puolet pois! Ei maistu kuin rasvalle.

Harmi ettei Suomessa osata noitakaan tehdä

Vierailija
2/5 |
20.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suurin ongelma on se Puikula, joka ei maistu miltään. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

On paljon parempaa kuin Pirkka juustot ja meetwurstit! Ja halvempaa!

Vierailija
4/5 |
20.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaleipä 🤮

Vierailija
5/5 |
20.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan hirveää! 

Kermajuusto ei maistu miltään, tai no happamalta maidolta mutta ei se juustoa ole!

Ja metwurstisiivut on ällöttävän paksuja, ohuenohuestakin saisi ottaa puolet pois! Ei maistu kuin rasvalle.

Harmi ettei Suomessa osata noitakaan tehdä

Wigrenin meetwursti on ihan hyvää, vaikkakaan siinä ei ole hevosenlihaa. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kahdeksan